Virtual Reality Nyheter

VR

Inga Oculus Studios-projekt på E3 bekräftar Facebook

Postad av  måndag, 07 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Facebook kommer inte att visa några nya Oculus Studios-projekt under nästa veckas E3-strömmar.

Studios Executive Producer Mike Doran bekräftade lika mycket i ett nyligen inlägg på Reddit. "Oculus Studios-teamet kommer inte att visa något på E3," sa Doran, "men håll ögonen öppna!"

För att vara tydlig talar Doran bara på uppdrag av Oculus Studios - det är möjligt att Facebooks VR-ansträngningar fortfarande dyker upp under E3 på något sätt.

Facebook har inte tillkännagett ett nytt VR Gaming Showcase för det stora evenemanget - det höll sitt första i april. Det finns flera Studios-projekt som vi känner till i horisonten just nu - Rift exklusiva Lone Echo 2 kommer äntligen i sommar och Facebook samarbetar med Capcom för att få Resident Evil 4 till Quest 2 som plattformens första fullständiga exklusiva. Ett liknande partnerskap med Ubisoft kommer också att ge Assassin's Creed och Splinter Cell till VR.

Förra månaden verkade VD Mark Zuckerberg också av misstag bekräfta att Facebook-ägda Downpour Interactive gör Onward 2.

Det är dock inte så förvånande att Oculus Studios hoppar över E3. Vi är nu troligen bara några månader borta från Facebooks årliga VR-evenemang, Facebook Connect, där företaget ofta lägger stor vikt vid nyhetsspel. Vi kan mycket väl se en annan Gaming Showcase före eller runt den tiden också.

Naturligtvis kommer E3 inte utan VR-nyheter utan lär säkert dyka upp ett par under E3. 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 55 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 375 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click