Virtual Reality Nyheter

VR

YUKI kommer i sommar och visar en speltrailer

Postad av  onsdag, 02 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

YUKI kommer till Oculus Quest och Steam i sommar, PlayStation VR-version släpps senare på året

ARVORE, den Emmy-prisbelönta VR-studion bakom den hyllade Pixel Ripped-serien, är stolta över att avslöja YUKI:s speltrailer och meddelar att spelet släpps i sommar på Oculus Quest, Quest 2, Rift och all Steam VR-plattformar, med en PSVR-release som kommer senare i år.

YUKI är en optimistisk blandning av kul-helvetet och roguelike-genrerna i VR i ett flerdimensionellt anime-universum. Gå in i ett barns vilda fantasi och flyga genom att styra Yukis actionfigur med dina händer. Flytta din kropp för att undvika kulor och hinder, medan du bekämpar onda krafter som vill kontrollera universum, i detta utmanande spel där varje nederlag är bara ytterligare ett steg för att komma närmare segern.

Genom sitt unika VR-spel, som lägger till vändningar till den inspirerande gameplayen från klassiker som STAR FOX, utmanar YUKI spelarens rumsliga medvetenhet och exakta reflexer över flera nivåer, var och en fylld till randen med procedurmässigt placerade fiender, hinder och kulor. Roguelite-element - såsom ett ihållande progressionssystem som gör att spelaren kan förbättra sina färdigheter genom att utrusta flera power-ups, nya förmågor och vapen i början och under varje körning - höja insatserna och gör att spelaren vill komma tillbaka för mer och försöka nya strategier under utveckling för att slå spelet.

"Jag har arbetat med illustrationer i nästan 25 år. Att berätta historier genom visuella element är mitt sätt att kommunicera med världen. Det här är något som ligger mitt hjärta nära och YUKI gav mig chansen att förvandla spelet till en livlig visuell resa. Till skillnad från de flesta VR-skyttar och kulskalor är YUKI-spelare inte stillastående. Det utlöste något, idén att YUKI skulle kunna närma sig som en temaparkresa. Och för att uppnå samma typ av miljöberättande har jag studerat temaparkdesigner illustratör Don Carssons verk och tillämpade dem på alla nivåer så mycket jag kunde. Avslöja är nyckeln. Och för YUKI var det vår största utmaning att veta när man skulle berätta en historia till en spelare som skjutas på överallt. - Kako (YUKI: s kreativa chef och produktionsdesigner)


En djupgående titt på YUKIs mekanik

YUKI erbjuder en unik VR-blandning av genren Bullet Hell och Roguelike. Båda genrerna är kända för sin höga svårighet, men YUKI är utformat för att vara tillgängligt och roligt för alla. Genom att börja som en "pick up and play" -upplevelse växer den snabbt till ett mycket utmanande och strategiskt spel, där spelaren kommer att känna sin kraftutveckling genom en workshop där de kan uppgradera sin actionfigur för att möta de ökande utmaningarna. När de skärper sina färdigheter mot horder av fiender och utmanande bossstrider kommer varje körning att ge spelaren närmare segern, samtidigt som de låser upp nya Bladewing-vapen för Yuki och fler och fler power-ups. ARVORE vill bjuda in alla spelare som är intresserade av att veta mer om YUKI att gå med i deras community på Discord och följa spelet på Twitter.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 71 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 95 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click