Virtual Reality Nyheter

VR

Red Dead Redemption 2 i VR ser otroligt ut

Postad av  fredag, 21 Maj 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Världen med Red Dead Redemption 2 har lyckats fängsla otaliga spelare, men skulle spelet vara ännu mer förtrollande i VR?

Modder Luke Ross försöker svara på den frågan med en ny mod som för närvarande är i tidig åtkomst. Modet är endast tillgängligt via Ross 'Patreon, och hela spelet kan spelas i VR. Ross gjorde tidigare VR-mod för No One Lives Forever 2 och Grand Theft Auto V. Stark mottagning till båda inspirerade Ross att skapa något han kallar "ännu mer ambitiöst." Enligt Ross är installationen för modet väldigt lätt, men de som blir beskyddare får specifika instruktioner. En video av modet delades av Virtual Reality Oasis och finns längst upp på denna sida.

Ross tidigare VR-mod har släppts gratis och kommer att fortsätta vara tillgängliga som sådana. Men för Red Dead Redemption 2 vände sig Ross till Patreon på grund av projektets omfattning. Modder har arbetat med projektet på heltid, och hans mål är att fortsätta göra det, hitta fler sätt att polera upplevelsen för spelare, samtidigt som man lyssnar på feedback och önskemål. Så småningom är modderens plan att använda Patreon för att gå vidare till andra AAA-spel, med hänvisning till Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion och Horizon Zero Dawn som möjligheter för framtida VR-mods.

Ross prestation är ett verkligt bevis på modding community! Videon ser otroligt imponerande ut, och det är inte svårt att föreställa sig hur bra en upplevelse Red Dead Redemption 2 skulle vara i VR. Sedan Rockstar Games släppte Red Dead Redemption 2 2018 har det blivit ett av de mest sålda spelen genom tiderna, så det kan finnas en stor publik för modet! De som är intresserade av att bli beskyddare eller ta reda på mer om projektet kan kolla in Ross 'Patreon-sida här.

Red Dead Redemption 2 är tillgänglig på PlayStation 4, Xbox One, PC och Google Stadia. 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 112 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 162 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click