Virtual Reality Nyheter

VR

Climb 2 Freestyle Expansion Pack lanseras idag

Postad av  torsdag, 22 april 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Det kan ha sett lite av en fördröjning i lanseringen men Crytek's The Climb 2 levererade verkligen när den anlände i mars till Oculus Quest.

Som en del av Oculus Gaming Showcase igår har Crytek meddelat att en ny innehållsuppdatering kommer att anlända Freestyle Expansion Pack idag, torsdagen den 22 april.

Uppdateringen kommer att testa dina klättringsförmåga eftersom det inte finns några kontrollpunkter att lita på. Dessutom uppmuntras du att inte använda krita när du klättrar på någon av nivåerna, du kommer att tilldelas bonuspoäng om du lyckas. Istället för de natursköna utsikterna du får njuta av i huvudkampanjen, kommer paketet att ha samma minimalistiska utformning av träningsnivåerna, men det kommer fortfarande att erbjuda både "avslappnad" och "professionell" spelläge.

Crytek kommer att lansera Freestyle Expansion Pack i två delar, med totalt 12 nivåer, sex anländer i morgon och resten vid ett senare (oanmälda) datum.

Dessutom kommer även The Climb 2 på VR:s rytmhandlingsvurm. Uppdateringen kommer att introducera: "rytmbaserad klättring där du ser försvinnande grepp längs din rutt, vilket kräver att du lär dig greppmönstren i takt med ett bakgrundsspår för att gå igenom", noterar Oculus-bloggen.

Med lanseringen av The Climb 2 utmanade Crytek spelare att skala 15 nya kartor som inkluderade ett stadsbild för första gången. Nya spelelement som dynamiska rep, containrar, stegar och klättringsutrustning reagerar på din vikt för större realism, medan avsatser kan smula och vissa till och med orsakar skador genom att minska ditt grepp snabbare.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 140 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 75 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click