Virtual Reality Nyheter

VR

Racket Fury: Bordtennis VR stöder nu Oculus Quest 2'S 120Hz-läge

Postad av  onsdag, 21 april 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Om du ivrigt väntar på Oculus v28-programuppdatering för att testa de nya funktionerna för Oculus Quest 2 är du inte ensam.

Väntetiden görs ännu svårare när utvecklare börjar tillkännage projektsupport för sitt experimentella 120Hz uppdateringsläge, det senaste meddelat av Pixel Edge Games för Racket Fury: Bordtennis VR.

Som nämnts kan Racket Fury: Table Tennis VR behöva vänta lite för att testa funktionen. Även om det är fantastiskt att Pixel Edge Games har varit så snabba att implementera funktionen, eftersom v28 gradvis rullas ut, det finns ingen aning om när din Quest 2 kan uppdateras. Detta är en enda Oculus Quest 2-funktion, eftersom det ursprungliga headsetet inte har processorkraft. När uppdateringen anländer måste du kunna 120Hz via Oculus Experimental Features i inställningarna och sedan i Racket Fury's videoalternativ.

Racket Fury: Table Tennis VR var en ursprunglig lanseringstitel för Oculus Quest redan 2019 och erbjuder en enspelarkampanj samt ett flerspelarläge. Solo, du möter 16 robotmotståndare på väg till finalen, vilket gör att du kan tävla mot motståndare från hela världen med global ranking. Andra funktioner inkluderar att kunna växla mellan Arcade och Simulation fysik beroende på hur realistiskt du vill att din bordtennis ska vara, och en mängd olika valbara arenor att spela på.

Vi förväntar oss att denna trend kommer att fortsätta eftersom utvecklare försöker implementera 120Hz-stöd, men förvänta dig inte att alla titlar gör det. Den extra arbetsbelastningen som den lägger på Oculus Quest 2 innebär att prestanda tunga videospel bara inte kommer att kunna. Men 120Hz kan komma som en standardfunktion i framtida utgåvor.

 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 204 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 112 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click