Virtual Reality Nyheter

VR

Demeo kommer den 6 Maj till VR

Postad av  fredag, 16 april 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Mer mörka detaljer sipprade ur fängelsehålorna i detta uppslukande turbaserade VR-spel, inklusive pris och Oculus Quest-önskelista

Resolution Games har nu tillkännagett att spelare kommer att kunna samla sina vänner och komma in i de otillåtna katakomberna av fantasy-fängelsehålan, Demeo, på Oculus Quest and Rift, HTC Vive, Valve Index och Windows Mixed Reality med början 6 maj 2021.

Studion släppte också spelets "Kommer snart" -sida i Oculus Quest-butiken idag, så att spelare kan lägga till spelet i sina önskelistor, som kommer att finnas tillgängliga för VR-headset för 29,99 USD (spelets Steam-sida för önskelistor finns här).

"Vi visste att RPG-fans skulle älska Demeo, men vi hade ingen aning om hur glada de skulle bli förrän vi släppte trailern för att avslöja spel förra månaden", säger Tommy Palm, VD för Resolution Games. ”Det har varit så kul att höra från spelare över hela världen om hur glada de är att få tag på spelet och uppleva sina älskade bordskvällar igen med sina vänner efter ett långt år ifrån varandra. Demeo kommer att vara annorlunda än vad som finns tillgängligt i VR idag, och vi kan inte vänta på att spelare tar emot fängelsehålorna i Demeo den 6 maj. ”

Inom fantasin roguelike-spelet Demeo samlas upp till fyra spelare för att ta rollen som en örnögd jägare, en mystisk trollkarl, en dödlig mördare eller en skyddande väktare. Strategi är en viktig del av Demeo, så spelare måste arbeta tillsammans som ett team för att frigöra Mad Elven King ... eller dö.

Demeo är den första titeln från Resolution Games som planeras släppas på traditionella spel-PC-enheter som en icke-VR-titel som kan spelas plattform mellan PC- och VR-spelare. Det förväntas släppas för PC senare i år.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 204 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 193 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click