Virtual Reality Nyheter

VR

Alvo kommer till PlayStation VR nästa vecka, Oculus Quest & Rift i juni

Postad av  onsdag, 07 april 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Utveckling av videospel kan vara en stenig väg även när ett projekt ser lovande ut och det har väldigt mycket varit fallet för teambaserade skytten Alvo och dess utvecklare Mardonpol Inc.

Tack och lov kommer den resan snart att bära frukt eftersom studion kommer att lansera Alvo nästa vecka för PlayStation VR.

Ursprungligen var det tänkt att släppas 2018 innan allt gick fel, är Alvo en rent online taktisk virtuell verklighet (VR) first-person shooter (FPS) över tre spellägen: Sök och förstör, Team Deathmatch och Free 4 All. Ganska självförklarande, Search and Destroy ser två lag på fem tävla, ett för att plantera en bomb och det andra för att försvara en plats som avlägsnar alla planterade bomber. Team Deathmatch är helt enkelt 5v5 mest dödar vinner och Free 4 All är alla för sig själva.

PlayStation VR-spelare har valet att spela Alvo med hjälp av DualShock 4, PlayStation Move och PlayStation Aim-kontrollen. Med tanke på Alvo realistiska karaktär bör spelet fungera mycket bra med pistolens kringutrustning, ungefär på samma sätt som Firewall Zero Hour gör. Om du inte redan äger en PlayStation Aim-kontroller är platser som eBay det bästa alternativet, nya är väldigt svåra att hitta.

Alvo kommer att erbjuda ett urval av kartor för spelare att lära sig, var och en med dag- och nattcykler för att ge visuell variation. De kommer också att kunna anpassa sina laddningar och karaktärer efter deras spelstil. Teamet arbetar också med massor av nytt innehåll för efter lanseringen, inklusive: "Nya vapen, bilagor, förmåner, prylar, spelmodus, dödsfall och även 4 helt nya kartor som för närvarande är under utveckling."

Medan VR-communityn verkligen verkar angelägen om Alvos lansering har videospelet mycket mer konkurrens 2021 än det gjorde redan 2018. Det finns gott om onlinespel för VR-spelare som redan är ute och fortfarande kommer, Firewall Zero Hour, Pavlov Shack Solaris Offworld Combat, Onward, Vail VR, Hyper Dash och Contractors för att nämna några, så det blir spännande att se vad Alvo kan göra.

När PlayStation VR-lanseringen har ägt rum kommer Alvo sedan att anlända till Oculus Quest och PC VR-headset i juni. Den har korsspelfunktion mellan headseten som förhoppningsvis bör säkerställa att matchningar snabbt och enkelt fylls.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 130 gånger
Amelia

Är ganska ny på sidan men har varit i kontakt med Kenta lite då och då och har nu bestämt mig för att hjälpa till på sidan.

Det jag kommer hjälpa till med är att posta nyheter och artiklar.

Media

Vem är online

Vi har 135 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click