Virtual Reality Nyheter

VR

Njut av förbättrad visuell skräck med Exorcisten: Legion VR för Oculus Quest 2

Postad av  onsdag, 24 mars 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

För skräckfans för Oculus Quest är Wolf & Woods The Exorcist: Legion VR ett måste och erbjuder en episodisk upplevelse full av mysterium och demonisk närvaro.

Studion har meddelat att de har arbetat med att förbättra grafiken för både Oculus Quest och Quest 2-versionerna, med den senare som får 90Hz-stöd.

Liksom många andra Oculus Quest 2-videospel som Down the Rabbit Hole och Superhot VR innan det, tillåter tillägget av 90Hz en mjukare spelupplevelse och stöter upp den från 72Hz. Exorcist: Legion VR har också sett en betydande strukturuppdatering med förbättrad upplösning, skuggning och belysning. Ytterligare finjustering av titeln för de fristående plattformsspelarna kommer att märka nya animationer, förbättrade fysikinteraktioner, dokument som är lättare att läsa och införandet av facklan i kapitel 5 från PC-upplagan.

Vi är väldigt stolta över den otroliga grafiken som Wolf & Wood har uppnått med denna Quest 2-uppgradering till Exorcist, säger Douglas Nabors, Fun Train CEO i ett uttalande. ”Mottagandet av franchisen på Quest har varit spektakulär, och vi skapar nya planer för det inom en inte så långt framtid. Håll dig uppdaterad!

Inspirerad av den berömda skräckfilmen The Exorcist: Legion VR äger rum i fem kapitel: First Rites, Idle Hands, Skin Deep, Samaritan och The Tomb, var och en cirka 30 minuter lång. Du spelar en morddetektiv från Boston som har till uppgift att utreda en serie rituella mord, där varje kapitel har sin egen unika historia som sedan ingår i en stor berättelse.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 192 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 87 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click