Virtual Reality Nyheter

VR

Traffic Jams kör Amok på Oculus Quest & PC VR i april

Postad av  fredag, 19 mars 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Ett av de konstigaste VR-videospelen som förväntas i år är Little Chicken Game Company (REKT!, Track Labs) Traffic Jam. Idag har förläggaren Vertigo Games meddelat att multiplatformtiteln nu har ett släppdatum som är inställt på början av april.

Traffic Jams är verkligen en av de mer ovanliga VR-idéerna som växer upp 2021, eftersom det handlar om den mycket vardagliga uppgiften att kontrollera trafik och fotgängare så att papper som fastnar, argumenterar och alla andra kaos inte sker. Detta är det galna, komiska videospelet att det naturligtvis är kaos som är en del av jobbet.

På olika platser runt om i världen där du besöker Paris sevärdheter eller försöker ta itu med kaos på Times Square kommer varje stad att ha sina egna unika utmaningar att möta. Medan trafiken flyter händelser som "ost bowling" eller chugging frisbees till intet ont anande fotgängare kommer att äga rum, eller om du verkligen har tur katastrofer både naturliga och onaturliga kommer att inträffa. Var beredd på att spontant förbränna byggnader och enstaka meteorit.

Med gestbaserat spel där det handlar om att använda dina händer, bör trafikstockningar vara en bekväm upplevelse eftersom du inte behöver flytta någonstans eftersom du tenderar att vara i gatan. Den har ett karriärläge för en spelare där du kan tävla på globala topplistor eller ta fyra vänner som inte är VR för att få ett flerspelars kaos.

Det har hänt mycket sedan Vertigo Games tillkännagav publiceringsavtalet med Little Chicken. Arizona Sunshine-studion förvärvades av Koch Media för 50 miljoner euro och gick sedan vidare till SpringboardVR. Senast har utvecklaren retat nya detaljer för sin kommande shooter After the Fall som förväntas i sommar.

Traffic Jams kommer att lanseras för Oculus Quest, Oculus Rift, HTC Vive, Valve Index och Windows Mixed Reality-headset den 8 april 2021. En PlayStation VR-version är också på väg, som förväntas anlända under sommaren.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 223 gånger
Amelia

Är ganska ny på sidan men har varit i kontakt med Kenta lite då och då och har nu bestämt mig för att hjälpa till på sidan.

Det jag kommer hjälpa till med är att posta nyheter och artiklar.

Media

Vem är online

Vi har 172 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click