Windows Mixed Reality Nyheter

Windows Mixed Reality - Konsol Nyheter
fredag, 04 juni 2021

Carbon Studio har släppt debuttrollspelet och nya skärmdumpar för Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall, det kommande Warhammer-äventyrs-RPG som kommer ut för PC virtual reality-plattformar via Steam och Oculus Quest i sommar.

fredag, 16 april 2021

Mer mörka detaljer sipprade ur fängelsehålorna i detta uppslukande turbaserade VR-spel, inklusive pris och Oculus Quest-önskelista

fredag, 19 mars 2021

Ett av de konstigaste VR-videospelen som förväntas i år är Little Chicken Game Company (REKT!, Track Labs) Traffic Jam. Idag har förläggaren Vertigo Games meddelat att multiplatformtiteln nu har ett släppdatum som är inställt på början av april.

torsdag, 18 mars 2021

Ursprungligen avslöjades 2018 följt av en officiell lansering året därpå, den en gång lovande virtuella verkligheten (VR) överlevnadsvideospelet Nostos stänger av verksamheten.

onsdag, 10 mars 2021

Utgivaren Digerati och utvecklaren Glee-Cheese Studio har meddelat rytm / berättande spel A Musical Story för Xbox One, Switch, PC (Steam) och iOS.

fredag, 26 februari 2021

Khronos-gruppen har tillsammans med myriaden av andra teknikföretag arbetat med en royaltyfri, öppen standard för den virtuella och augmented reality-branschen (VR/AR) som heter OpenXR i ett antal år nu.

fredag, 19 februari 2021

Snow Fortress är ett av de VR-spel som Mythical City Games har släppt. Det är en snökastande videospelstitel, där du kommer att befinna dig av att glädja barndomens glädje av att delta i snöbollstrid.

fredag, 28 februari 2020

Under mitten på 2010 talet skrevs det en hel del om virtuell verklighet och förstärkt verklighet och många trodde att det skulle få ett stort genomslag inom spelvärlden.

torsdag, 09 augusti 2018

Cave Digger, namnet ensam gav mig en fundering på vad det var för något. Är det här en annan Minecraft-klon? Eller möjligen något nytt?

torsdag, 22 mars 2018

Deisim är ett rumsskaligt gudsimuleringsspel. Betydelsen av spelets namn när det skrivs som deism betyder 'tro på existensen av en högsta varelse', så det är ordet är faktiskt en kombination av både deism och sim som passar perfekt till spelets tema.

Vem är online

Vi har 122 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click