Spelnyheter

Spelnyheter

Under Xbox Games Showcase Extended visade Rare upp en helt ny speltrailer för sitt kommande samarbete, Sea of Thieves: A Pirate's Life.

Senuas Saga: Hellblade II har fått en ny uppdateringsvideo med information om spelets nuvarande framsteg och en olycksbådande teasertrailer.

Under Xbox Games Showcase Extended avslöjade Microsoft att Xbox Design Lab skulle återvända till nästa generations konsoler.

Microsoft släppte ytterligare en större uppdatering för Microsoft Flight Simulator, med fokus på att förbättra sin värld ytterligare.

Tidigare i veckan gick en liveström på Forza YouTube-kanalen djupare med Forza Horizon 5 Creative Director, Mike Brown, och Associate Art Director, Conar Cross.

Xbox & Bethesda Games Showcase har kommit och gått, men 343 Industries tillhandahåller fortfarande mer information om flerspelarspelet för Halo Infinite, långt före lanseringsfönstret för semester 2021.

Microsoft släppte en trailer om sex spel som kommer till Xbox och Windows under de närmaste sex månaderna.

Starfield hade kanske en plats på den gemensamma Xbox-Bethesda 2021 E3-presskonferensen, men visningen var ganska lätt på faktiska detaljer och saknar spel.

Igår, under liveströmmen Xbox & Bethesda Games Showcase, avslöjade Microsoft nytt innehåll för Sea of Thieves.

Grounded är utvecklat av Obsidian Entertainment och är ett basbyggande och skapande överlevnadsspel där dina spelbara karaktärer har krympt ner och plötsligt är varje liten sak som vi aldrig har tänkt mycket på i den verkliga världen en skrämmande monster som kan döda dig när som helst.

The Outer Worlds 2 Trailer

måndag, 14 juni 2021

The Outer Worlds får officiellt en uppföljare i form av The Outer Worlds 2, och Obsidian Entertainment har markerat tillfället med en tung-i-kind-teaser-trailer.

Steel Reign, nästa uppdatering för Bethesda Softworks Fallout 76, kommer till alla plattformar den 7 juli, meddelade företaget under liveströmmen Xbox & Bethesda Games Showcase på söndag.

Vem är online

Vi har 378 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click