Spelnyheter

Spelnyheter

Möt de åtta spelbara karaktärerna som utgör Ridden slaying-gruppen The Cleaners, i den här nya trailern för den kommande första personens zombieskytt, Back 4 Blood. Back 4 Blood kommer för PlayStation 5, Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One och PC via Steam och Epic Games Store den 12 oktober.

AT&T tillkännagav tidigare idag att de kommer att avveckla WarnerMedia och slå ihop det med Discovery i en affär på 43 miljarder dollar som kommer att resultera i skapandet av ett nytt "premiär, fristående globalt underhållningsföretag" som kommer att konkurrera med Netflix och Disney+.

Back 4 Blood är bara en månad bort, och zombiefans väntar ivrigt på chansen att få tag på denna multiplayer-shooters titel.

Utgivaren Warner Bros. Interactive Entertainment och utvecklaren Turtle Rock Studios har försenat Back 4 Blood från det tidigare planerade släppdatumet den 22 juni till den 12 oktober.

The Lord of the Rings-franchisen har varit en del av vårt popkulturmedvetande i årtionden, med sagan som drabbade feber efter släppet av Peter Jacksons filmtrilogi i början av 00-talet.

Mortal Kombat 11 Ultimate Trailer

onsdag, 18 november 2020

Mortal Kombat 11 Ultimate är officiellt idag och NetherRealm Studios har släppt två helt nya trailers till fan-favoritvideospelet.

Batman Arkham Knight i 8K / Ultra

måndag, 26 oktober 2020

Bang4BuckPC Gamer har delat några nya videor som visar ett antal PC-spel som körs i 8K och Max Settings på NVIDIA GeForce RTX3090.

Utgivaren Warner Bros.Interactive Entertainment och utvecklaren NetherRealm Studios har meddelat Mortal Kombat 11 Ultimate för PlayStation 5, Xbox-serien, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC och Stadia, samt det nedladdningsbara innehållet "Kombat Pack 2" med nytt spelbart karaktärer Mileena, Rain och Rambo. Mortal Kombat 11 Ultimate kommer att lanseras den 17 november.

Batman Gotham Knights Demo Gameplay Walkthrough 4K 2160 tillgänglig på PC, nuvarande och nästa genkonsol.

Efter år av trailers, rykten och spekulation har Batman: Arkham Origins studio WB Games Montreal äntligen avslöjat sitt nästa spel - och, överraskande, återvänder den mörka riddaren.

Warner Bros. Interactive Entertainment kanske inte är till salu längre, enligt ett pressmeddelande som sändes ut på fredag av WarnerMedias VD Jason Kilar.

Microsoft har uttryckt intresse för att köpa Warner Bros 'spelenhet, rapporterade "The Information" på måndag och citerade två personer som är bekanta med saken.

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click