Spelnyheter

Spelnyheter

När det lanserades hade Biomutant helt klart massor av potential, men drogs ner av en serie små problem som skapades för att skapa en mindre än trevlig spelupplevelse.

Efter år av förväntan - och en hel del radiotystnad från utvecklaren - har Biomutant massakrerats av sina höga ambitioner.

Utgivaren THQ Nordic och utvecklaren Experiment 101 har släppt nya, oredigerade spelfilmer av RPG Biomutant från öppen värld som visar PlayStation 4 och Xbox One-versionernas prestanda när de spelas på PlayStation 5 och Xbox Series X.

Biomutant är säkert ett unikt RPG från öppen värld, från dess livfulla sandlåda till de bisarra, suddiga mutanterna som bor i den.

Biomutant - mer spelvideor

lördag, 15 Maj 2021

Utgivaren THQ Nordic och utvecklaren Experiment 101 har släppt nya, oredigerade spelfilmer av RPG Biomutant från öppen värld som visar spelets prestanda på olika hårdvara.

GameInformer har släppt en ny video som visar tolv minuters spelmaterial från Biomutant.

Utgivaren THQ Nordic och utvecklaren Experiment 101 har släppt en ny trailer för Bimoutant med namnet "May The Furrth" för att fira den årliga Star Wars-dagen "May the 4th."

Idag tillkännagav THQ Nordic och Logic Artists utvecklingen av ett nytt spel i Expeditions-serien efter Expeditions: Conquistador och Viking. Det är Expeditions: Rom.

Biomutant har nu en ny trailer

fredag, 23 april 2021

THQ Nordic och Experiment 101 har släppt en ny trailer för Biomutant som visar några av dess miljöer.

Biomutant - ny speltrailer

fredag, 26 mars 2021

THQ Nordic har släppt en ny speltrailer för Biomutant som ger oss en inblick i dess stridsmekanik. BioMutant är ett öppet ord, post-apokalyptiskt Kung-Fu-fabel-RPG som kommer till PC den 25 maj

Biomutant lanseras 25 maj

torsdag, 28 januari 2021

Biomutant lanseras för PlayStation 4, Xbox One och PC via Steam den 25 maj, meddelade utgivaren THQ Nordic och utvecklaren Experiment 101.

Vem är online

Vi har 104 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click