Spelnyheter

Spelnyheter

Ett sortiment av nya uppdateringar för både GTA Online och Red Dead Online är på väg under hela maj och sommarmånaderna, vilket ger några av de vanligaste tillfrågade tilläggen till varje spel tillsammans med en mängd nya saker, livskvalitetsuppdateringar, och mycket mer.

Rockstar Games släppte en uppdatering för GTA Online idag som dramatiskt minskar laddningstiderna för online multiplayer-spelet.

I morse fick vi en ny titt på några av karaktärerna, platserna och helt nya fordon som kommer till GTA Online i uppdateringen av Cayo Perico Heist.

GTA Online-spelare får snart ett musikaliskt landmärke i Los Santos, eftersom Rockstar tillkännagav The Music Locker, en underjordisk klubb som öppnas snart i den östra delen av staden.

Red Dead Redemption 2: s online-läge, Red Dead Online, är nu tillgängligt på Xbox Series X- och Xbox One-konsoler som sin egen fristående titel, vilket innebär att de som är intresserade av att utforska det öppna onlinespelet kan göra det utan att köpa hela singel- spelarkampanj.

Rockstar Games släpper Red Dead Online som ett fristående spel den 1 december till ett introduktionspris på 4,99 USD fram till 21 februari 2021 när priset ändras till 19,99 USD, meddelade förlaget. Det kommer att finnas tillgängligt för PlayStation 4 via PlayStation Store, Xbox One via Microsoft Store och PC via Steam, Epic Games Store och Rockstar Games Launcher.

Rockstar Games tillkännagav att GTA Online kommer att få en enorm uppdatering den 15 december med ett nytt heist på en helt ny ö.

Ruffian Games, den skotska studion som är känd för att utveckla Crackdown 2, multiplayer av Crackdown 3 och deras arbete med Halo: Master Chief Collection har köpt upp och ommärks av Rockstar Games.

Rockstar Games har tillkännagett den senaste uppdateringen för GTA Online, och den ska visa sig vara ganska lukrativ för spelare som vill ha mer pengar i spelet!

GTA Online-spelare hittade nyligen att deras framsteg återställts till zero och började protestera mot Rockstar Games, som bara råkar ha återställt det för dem som fuskade.

Rockstar har släppt en helt ny uppdatering för Red Dead Redemption 2.

Rockstar har rullat tillbaka den senaste uppdateringen till Red Dead Online. Patchen, som används för att hantera problem och förbättra stabiliteten på PS4 och Xbox One, har orsakat fler problem än den fixade.

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click