Spelnyheter

Spelnyheter

Tidigare i veckan på PlayStation-bloggen meddelade Senior VP för plattformserfarenhet vid SIE, Hideaki Nishino, registreringen för PS5-systemprogramvarans betaprogram.

Ratchet & Clank: Rift Apart-utvecklaren Insomniac Games har släppt den officiella lanseringstrailern för det kommande PlayStation 5-videospelet, som kommer att lanseras imorgon den 11 juni.

Sony har lanserat en ny PS5-firmwareuppdatering (21.01-03.20.00), och tyvärr gör den precis vad du tror att den gör.

Även om E3 kanske gör sin triumferande avkastning i år saknar den fortfarande några stora komponenter som gjorde den till en grundpelare i branschen genom åren; nyckeln bland dem är Sonys närvaro.

Det nya God of War-spelet som tillkännagavs för PlayStation 5 i september 2020 har försenats från det tidigare planerade utgivningsfönstret 2021 till 2022, sa PlayStation Studios-chefen Hermen Hulst i en nyligen publicerad PlayStation Blog-intervju.

Concrete Genie släpptes till PS4 redan 2019, och det var ett sött action-äventyrsspel med en slående grafisk stil och varelse design.

Kolla in Sony's senaste State of Play som visar Gameplay av Horizon Forbidden West

Ratchet & Clank: Rift Apart anländer exklusivt till PS5-konsoler den 11 juni 2021. Förbeställ nu.

Utgivaren Sony Interactive Entertainment och utvecklaren Insomniac Games har släppt en ny trailer för Ratchet & Clank: Rift Apart som introducerar spelets vapen och traversal.

Efter lanseringen av Sonys officiella PlayStation Studios Steam-curator-sida finns det en enorm antydan om att fler titlar är på väg och kanske inom en snar framtid!

Days Gone-spelvideo

fredag, 14 Maj 2021

Gamespot har delat en ny video som visar 28 minuters spelfilmer från PC-versionen av Days Gone.

DualSense är utan tvekan en av de bästa kontrollerna som någonsin gjorts, men fram till idag har den bara funnits i basens svartvita färgschema.

Vem är online

Vi har 115 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click