Spelnyheter

Spelnyheter

Riot Games har meddelat sitt nästa stora franchise-evenemang, Sentinels of Light, via ett webbpussel som släpptes igår. Spelare avslöjade webbplatsen via länkändringar i Riot's sociala medieprofiler och använde sin kunskap om League of Legends lore för att låsa upp tillkännagivandet.

Under det senaste året har vi sett vårt samhälle sprängas ut med kreativitet när de delade sina unika VALORANT-upplevelser med världen.

Valorant patch 3.0 är inställd på att förändra framtiden för Future Earth, särskilt när det gäller ekonomin. Vi har alla detaljer här.

En ny Valorant Act betyder ett helt nytt stridspass. Alla de nya vapenskinn, charmar, sprayer och mer har avslöjats av Riot Games för avsnitt 3 Act 1 och det finns några intressanta inom!

Valorant, Riot's FPS, har varit en rungande framgång sedan den släpptes 2020, tack vare sin unika blandning av taktisk skjutmekanik och förmånsbaserad spelning tillsammans med ett brett urval av otroligt snygga kosmetika som lockar spelarbasen att slipa spelet ut.

KAY/O är en krigsmaskin byggd för ett enda syfte: neutraliserande strålningsmedel.

Valorants senaste karta, Breeze, skiljer sig mycket från allt spelet har sett tidigare.

Det är jubileumsäsong för Valorant eftersom spelet gick över ett år sedan lanseringen den 1 juni.

Igår avslöjade Riot Games och Fortiche Production ett första utseende-klipp och nya bilder av sin kommande animerade serie, Arcane, som kommer till Netflix hösten 2021.

Hullbreaker går live på PBE på torsdag och ersätter Sanguine Blade i butiken.

Det ser ut som en annan VALORANT-agents ankomst är "överhängande", baserat på ett antal tips som de VALORANT-utvecklarna har lämnat runt Breeze.

Riot tillkännager tittarresultat från senaste VALORANT Champions Tour Masters-evenemanget; Firar sin populära milstolpe i Shooter's Year 1 med belöningar för communityn

Vem är online

Vi har 107 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click