Spelnyheter

Hunter Stories 2: Wings of Ruin Trailer

Postad av  torsdag, 10 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Den senaste trailern för Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin fokuserar på insatserna i historien och retar de många konflikter som spelets huvudpersoner kommer att möta.

Streamad under liveströmmen från Summer Game Fest 2021 som hölls den 10 juni och släpvagnen sammanställer flera historiefokuserade filmer från spelet. Sammantaget målar de en bild av handlingen som kommer att spela ut och vad spelets huvudpersoner kommer att få i uppdrag.

Det börjar med scener av en kedjad Rathalos och fångad ombord på ett luftskepp. Vem som äger luftskeppet är okänt, men det är tydligt att de inte vill låta Rathalos gå fri när som helst snart. Men efter att ha utkämpat slår det bort folket som omger det, vilket leder till en som hänvisar till det som "Wins of Ruin."

Därifrån spelas utspridda scener från Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Vissa ser karaktärer klädda i någon form av ceremoniell klädsel; andra har karaktärer som flyr från explosioner ombord på tämjade monster; och andra ser fortfarande mystiska soldater försöka stoppa det som verkar vara huvudpersonerna i spelet.

Under hela tiden talas kryptiska linjer som antyder de större punkterna i historien. En illaluktande röst varnar någon för att inte störa deras planer, medan en annan röst antyder att ett monster som heter rött kan ha försökt varna världen för ett större hot.

Det är mycket att ta in, och de som ser fram emot Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kommer definitivt att vilja kolla in trailern för sig själva nedan.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin är för närvarande planerad att släppas på Nintendo Switch den 9 juli.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 56 gånger Senast ändrad den lördag, 12 juni 2021
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 78 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click