Spelnyheter

Masquerade: Blood Hunt utannonserad

Postad av  torsdag, 10 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Efter år av radiotystnad har Sharkmob på allvar avslöjat Vampire the Masquerade: Blood Hunt med en actionfylld trailer.

Streamad under liveströmmen från Summer Game Fest 2021 som hölls den 10 juni, erbjuder trailern en filmisk glimt av vad spelet kommer att innebära. Blood Hunt, som beskrivs som en fri-att-spela Battle Royale-titel i Vampire the Masquerade-universum, ser spelare kollidera mot varandra i ett försök att bevisa sin dominans som den starkaste vampyren.

De kan göra det med en mängd olika vapen och krafter, allt från katanas och skjutvapen till magiska krafter som kan förånga allt de rör vid.

Vilka krafter och vapen spelarna använder är upp till dem. På samma sätt kan de anpassa sitt utseende på fritiden och utforma sin vampyr för att fånga vilken personlighet de vill bära i flerspelarslag.

Allt detta är att säga ingenting om trailers filmiska aspekter. Medan dessa spelelement antyds behandlas tittarna på scener av vampyrer som kolliderar på de månbelysta gatorna och orsakar explosioner och slösar blod genom hinkbelastningarna.

Allt ser ganska fantastiskt ut grafiskt, men det är okänt om spelet fortfarande kommer att se lika bra ut i spelet och medan matcher spelas ut. Oavsett är det en rolig teaser som fans av Vampire: The Masquerade, Battle Royale-titlar eller båda vill kolla in själva.

Vampire the Masquerade: Blood Hunt är för närvarande planerad för en 2021-release på PC. På samma sätt kan de intresserade anmäla sig till spelets beta via dess officiella webbplats.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 20 gånger Senast ändrad den lördag, 12 juni 2021
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 236 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click