Spelnyheter

The Anacrusis utannonserad

Postad av  torsdag, 10 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Idag, under Live Game-sändningen för Summer Game Fest, tillkännagavs en helt ny Left For Dead-esque co-op shooter som heter The Anacrusis, av en ny studio som heter Stray Bombay Company.

Den nyligen tillkännagivna teambaserade skytten för flera spelare är planerad att anlända till Xbox och PC och kommer att lanseras på Xboxs Game Pass-tjänst den första dagen.

Gå vidare och kolla in den nya tillkännagivande trailern nedan:

Som du kan se är parallellerna till Turtle Rocks kritikerrosade zombie-centrerade co-op shooter tydliga. I själva verket är The Anacrusis inte bara en 4-spelares lagbaserad förstapersonsskjutare, men många av de hordliknande främmande fienderna beter sig mycket på samma sätt som Left For Deads odöda legioner.

Dessutom finns det också några brutala liknande utomjordiska hot som ser väldigt jämförbara ut med Valves tidigare nämnda bestiary. Och dessutom låter den fräcka dialogen mellan karaktärerna också att den har klippts av samma zombifierade tyg.

 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 18 gånger Senast ändrad den lördag, 12 juni 2021
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Vem är online

Vi har 130 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click