Spelnyheter

Sable får släppdatum i september

Postad av  torsdag, 10 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Summer Game Fest kickoff-strömmen gav oss bara en musikalisk föreställning för Sable tillsammans med ett släppdatum.

Spelet kommer att lanseras den 23 september i år. Spelet utvecklas av Shedworks och publiceras av Raw Fury.

Det har gått flera år sedan den första avslöjandet av Sable, men nu har det äntligen ett datum som spelare kan se fram emot. Spelare måste vägleda Sable genom hennes glidning, som är en äldre resa som äger rum i en stor öken.

Utforska den vidöppna världen med Sabels hoverbike, gå in i outforskade ruiner och interagera med många andra precis som du när du upptäcker hemligheterna gömda i världen och med Sable själv.

Det ursprungliga soundtracket görs av Japanese Breakfast, och det i kombination med den unika konststilen syftar till att suga spelare till Shedworks skapande.

Kolla in hela inspelningen av strömmen på Twitch-kanalen eller YouTube-kanalen för att se mer av det som tillkännagavs under Summer Game Fest. Du kommer att kunna höra uppförandet av soundtracket som spelades före tillkännagivandet. Den fullständiga inspelningen låter dig titta på allt som visades upp under presentationen idag.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 21 gånger Senast ändrad den lördag, 12 juni 2021
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 103 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click