Spelnyheter

Spelnyheter

Sacrifice Your Friends är en snabb spelpartybråkare i 1-4 spelare i en söt tecknad skräckstil.

Idag släppte Innomen Team och Sekai Project andra avsnittet av sin rymdopera visuella roman med RTS Elements Sierra Ops.

Publisher Wizards of the Coast och utvecklaren Tuque Games har släppt den filmiska lanseringstrailern för Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Idag meddelade Gamuzumi att det kommer att släppa det tredje kapitlet i den visuella romanen Sakura Succubus på konsoler om några dagar.

Death's Gambit släpptes för Steam och PS4 redan 2018, och det markerades som ett actionplattformspel som tog inspiration från spel som Undertale och Dark Souls-serien, vad gäller berättelse och spelmekanik.

Cycu1 har delat en ny video som visar 8 minuters nytt spelfilm från Kena: Bridge of Spirits.

Utvecklaren RyseUp Studios har tillkännagett Roboquest, ett snabbt tempo första person shooter roguelite-spel som kommer till Xbox-serien, Xbox One och PC.

A Plague Tale: Innocence, den första posten i Plague Tale-serien, kommer att ta emot portar för Xbox Series X, PS5 och Nintendo Switch de närmaste veckorna.

Detta är ett mobilspel, men vänta, hör mig, det är den mest inkluderande plattformen, och med pekskärmskontroller är det perfekt för små att ta itu med.

Efter sin Treehouse Live-presentation på E3 2021 hade Nintendo en sak till att visa och släppte ett långt spelspel av No More Heroes III.

Den brasilianska utvecklaren AQUIRIS meddelar att WALKER-X DLC redan är tillgänglig i Horizon Chase Mobile Edition.

TRAGsoft presenterade precis en helt ny trailer under Freedom Games-utställningen för deras kommande monster-tämjande spel, Coromon.

Vem är online

Vi har 138 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click