Spelnyheter

Spelnyheter

Mario Party Superstars, en samling av 5 brädor från N64 och över 100 minispel, kommer att samlas i den nya Mario Party-titeln som lanseras senare i år.

Under Nintendo Direct E3 2021 presenterades en WarioWare Get It Together för Nintendo Switch.

Nintendo avslöjade ett helt nytt Game & Watch-system centrerat kring The Legend of Zelda.

Under Nintendo Direct E3 2021-presentationen, bekräftade Nintendo att Wave 1 of Hyrule Warriors: Age of Calamitys expansion kommer att anlända på bara tre dagar den 18 juni.

Det har gått två år sedan det första Breath of the Wild 2-meddelandet, och vi har inte hört någonting sedan den E3.

Nintendo Direct E3 2021-strömmen blev full av Zelda-innehåll när den slutade, och Skyward Sword HD var ett av spelen som fick en helt ny trailer.

Metroid Dread är fortfarande några månader från dess fullständiga utgåva, men en ny video från utvecklingshistoriken visar varför det är väl värt att vänta på fans.

En lista på Nintendos officiella webbplats har avslöjat en kommande uppföljare till Ubisofts Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Nintendo Direct E3 2021-evenemanget har ett officiellt datum och tid, och Nintendos kommer visa ett stort tillkännagivanden om Nintendo Switch-spel.

Nyligen meddelade The Pokémon Company datumen för Pokémon GO Fest 17-18 juli.

Tidigare i år fick vi vår första titt på det kommande Switch-spelet Pokemon Legends: Arceus, ett nytt spel i serien som förändrar franchisens tidigare etablerade spel.

Igår publicerade en ivrig Animal Crossing-fan, med användarnamnet That_GearBear, till spelets subreddit att han skulle använda spelets röda utter, Pascal, för att hjälpa honom att ställa frågorna.

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click