Spelnyheter

Spelnyheter

Hitman 3 studio IO Interactive avslöjade en ny färdplan för uppdateringar som kommer till stealth-spelet som en del av den andra säsongen för Seven Deadly Sins nedladdningsbart innehåll.

Io Interactive har meddelat Hitman III-nedladdningsbart innehåll "Seven Deadly Sins", en utvidgning med sju delar som tar spelare djupt in i Agent 47. Det första innehållspaketet "Act I: Greed" lanseras den 30 mars.

När Hitman World of Assassination-trilogin äntligen slutar med Hitman 3, går IO Interactive vidare till nya saker som det helt nya James Bond-spelet.

Hitman 3 har inte ens varit ute på en vecka, och den snabba communityn har redan hittat sätt att helt decimera spelets öppningsnivå i Dubai på mindre än en minut.

HITMAN 3 är nu ute!

torsdag, 21 januari 2021

HITMAN 3 är nu tillgängligt för Windows på Epic Games Store och erbjuder slutsatsen av IO Interactive's trilogi med streckkodad mördare Agent 47.

Hitman III lanseringstrailer

tisdag, 19 januari 2021

Hitman III kommer för PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC via Epic Games Store och Stadia den 20 januari. Switchversionen är endast molnfri.

Hitman III öppningsfilm

onsdag, 16 december 2020

IO Interactive har släppt öppningsfilmen för Hitman III öppningsfilm. Hitman III kommer för PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC via Epic Games Store och Stadia den 20 januari 2021.

Hitman 3-speltrailer

onsdag, 09 december 2020

IO Interactive har släppt den första speltrailern för Hitman 3. Den här trailern ger dig en glimt av vad du kan förvänta dig av det här helt nya Hitman-spelet. Hitman 3 är den dramatiska slutsatsen till trilogin World of Assassination, som tar spelare runt om i världen på ett globetrottingäventyr till utbredda sandlådor, med Agent 47 tillbaka för de viktigaste kontrakten i sin karriär.

Hitman 3 tar spelare till Chongqing

måndag, 30 november 2020

IO Interactive visar en av de nya nivåerna som kommer till Hitman 3 på deras senaste plats avslöjar video för Chongqing Kina.

Studion använde trailern 'Under The Hood' ovan för att avslöja nya spelfilmer i de regniga, neonbelysta gatorna i Chongqing, Kina, och för att visa förbättringar av belysning, reflektioner, animering och AI uppnådd med sin egen motor, Glacier.

Den långa väntan på PlayStation 5 (PS5) är äntligen över.

IO Interactive har släppt en ny trailer för Hitman III som introducerar spelets andra plats: "Dartmoor" i England.

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click