Spelnyheter

Spelnyheter

Trove-världen träffar Nintendo Switch och sparar din semester!

gamigo startar den kommande helgen med ett andra tillfälle för spelare att utforska Closed Beta av Tower Defense MOBA hybrid. Utöver det är förförsäljningen av Founders Packs live nu på Glyph!

Voxel MMO introducerar en ny karaktärsklass för PC-spelare.

gamigo inbjuder alla spelare att uppleva den stängda betaversionen av tornförsvaret MOBA hybrid i helgen, med Early Access planerad till juli.

Den populära gratis Voxel-MMO tar steget till Nintendos bärbara konsol i sommar

4 vs 4 tornförsvarsstridarenan inbjuder sina spelare att ansöka om sin Closed Beta-fas, som börjar den 27 april. Skydome är utvecklat av Kinship Entertainment och kommer att publiceras av gamigo i Europa och Nordamerika i år.

Kampenarenan 4 mot 4 tornförsvar är utvecklad av Kinship Entertainment och kommer att publiceras av gamigo i Europa och Nordamerika.

gamigo är glada att tillkännage en månadslång 10-årsdag av den banbrytande online-RPG Rift. Festen börjar med den årliga Carnival of the Ascended för 2021 som kommer att pågå från och med nu till 22 april.

Med Akasch Invasion uppdatering i mars får spelarna tillgång till Gunslinger Skillset, Icknya Ridge och mycket mer. Försäljning för ArcheAge: Unchained Kick Off på fredag den 12 mars!

gamigo och BKOM Studios samarbetar för att få en ny turbaserad mobil strategiupplevelse till sina spelare i år.

I sin senaste uppdatering, fantasin MMO sport en ökad nivå cap, en utmanande fängelsehål fylld med ny byte och mycket mer.

gamigo är stolta över att tillkännage sin senaste uppdatering för Atlas Rogues, en ny taktisk rogue-lite-upplevelse för PC, för närvarande i Early Access. Den innehåller två nya frilansare, buggfixar och mycket mer. Dessutom kan spelare se fram emot ett nytt Skin System.

Vem är online

Vi har 102 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click