Spelnyheter

Spelnyheter

Igår, under Live Game-sändningen för Summer Game Fest, tillkännagavs Jurassic World Evolution 2 av allas favoritmatematiker i kaosteori, Ian Malcolm (AKA Jeff Goldblum).

På Elite Dangerous-forumen tog VD och grundare av Frontier Developments, David Braben, en stund att be om ursäkt till communityn för prestandafrågor som spelare har upplevt efter lanseringen av Odyssey-expansionen.

Frontier Developments meddelade igår att Elite Dangerous: Odyssey, den efterlängtade nya eran för Elite Dangerous, släpps den 19 maj.

Elite Dangerous och The World Next Door är nu fria att göra anspråk på Epic.

Frontier Developments har släppt lanseringstrailern för Planet Coaster: Console Edition, som finns tillgänglig idag för Xbox Series, PlayStation 4 och Xbox One, och kommer att lanseras för PlayStation 5 den 12 november i USA, Japan, Kanada, Mexiko, Australien , Nya Zeeland och Sydkorea, följt av 19 november i Storbritannien, Europa och resten av världen.

Frontier Developments meddelade idag att Elite Dangerous: Horizons nu är tillgängligt gratis för alla ägare av Elite Dangerous. Allt säsongsinnehåll som ingår i Horizons är nu en del av Elite Dangerous basspel inklusive planetlandningar och ytrekonstruktionsfordon.

Planet Coaster: Console Edition kommer att lanseras för Xbox Series, Xbox One och PlayStation 4 den 10 november över hela världen och för PlayStation 5 den 12 november i USA, Japan, Kanada, Mexiko, Australien, Nya Zeeland och Sydkorea, följt den 19 november i Storbritannien, Europa och resten av världen, meddelade utvecklaren Frontier Developments.

Frontier Developments har meddelat att Jurassic World Evolution: Complete Edition släpps på Nintendo Switch i november.

Planet Coaster är en av krönningsresultaten för Frontier Developments inom modernt spel.

Vem är online

Vi har 352 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click