Spelnyheter

Nier Kostym på väg till Fall Guys Ultimate Knockout nästa vecka

Postad av  torsdag, 10 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(0 röster)

Idag, under Live Game-sändningen för Summer Game Fest, avslöjade Mediatonic och miHoYo att de skulle föra Nier-serien till Fall Guys Ultimate Knockout.

Från och med den 18 juni kommer en helt ny hud att finnas i spelet, så att spelare kan ta med sig sin favoritandroid i tävlingen.

I videon ovan kan du se den nya dräkten på full display när Fall Guy hoppar genom hela banan med precisionen 2B. Även om det inte finns någon information om hur exakt du kommer att gå till för att låsa upp denna konst, behöver spelare åtminstone inte vänta länge för att få tag på det.

Fall Guys Ultimate Knockout finns på PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Android, Xbox Series X och Series S, Microsoft Windows, iOS. För mer information, gå vidare till deras officiella webbplatser, som ger mycket insikt om det kommande planerade innehållet.

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 19 gånger Senast ändrad den lördag, 12 juni 2021
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Media

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click