Spelnyheter

Spelnyheter

Lost in Random trailer

måndag, 21 juni 2021

Utgivaren Electronic Arts och utvecklaren Zoink Games har släppt en ny trailer för det gotiska eventyrspelet Lost in Random.

It Takes Two var en kritisk hit kritiskt när den släpptes för några månader sedan.

EA presenterade Madden NFL 22 tillsammans med tillkännagivande av spelets omslagstjärnor: Tom Brady och Patrick Mahomes. Det årliga fotbollsmatchet kommer ut 22 augusti och kommer att säljas till $ 69,99 på PS5 och Xbox Series S|X och $ 59,99 för PS4, Xbox One, PC och Stadia.

Idag, under Xbox-Bethseda 2021 E3 Showcase, visade EA Dice den första titt på spelandet av den mycket efterlängtade Battlefield 2042.

Efter en rad rykten, viskningar och läckor har EA äntligen lyft slöjan från det senaste slagfältet och sett flaggskeppets förstapersonsskjutare flytta sig bort från den historiska inställningen för de senaste inläggen till en nära framtid bakgrund - med årets modell som därefter kallas Battlefield 2042.

Electronic Arts har bekräftat att de dyrare utgåvorna av Battlefield 2042 kommer att ge köpare tidig tillgång till spelet.

Battlefield 2042 kommer att lanseras med totalt sju multiplayer-kartor, som var och en har utformats för att skryta med dynamiska vädersystem och förbättrad terrängdeformation samt ett större antal spelare för ökat kaos.

DICE och EA har äntligen lyft gardinen vid nästa del av Battlefield-serien: en massiv, nära framtid, sandboxy-titel som heter Battlefield 2042. Och tydligt hoppas utvecklare att den här kommer att hjälpa spelare att glömma allt om Battlefield V.

Efter live premiären av Battlefield 2042 från EA, ser det ut som att fler detaljer har avslöjats, och detta är för Battlefield 2042 beta!

Knockout City visar sig vara en stor aktör i den konkurrensutsatta flerspelarscenen.

Knockout City, Velan Studios 'multiplayer dodgeball action-spel, lanserades för ett par veckor sedan den 21 maj, och det har redan dragits in mer än fem miljoner spelare sedan dess.

E3 är tillbaka, och det betyder att vi kan förvänta oss en översvämning av spelmeddelanden från alla spelbranschens största spelare.

Vem är online

Vi har 331 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click