Spelnyheter

Spelnyheter

PlayStation 4-versionen av Cyberpunk 2077 är nu tillgänglig för köp igen på PlayStation Store över hela världen efter avnoteringen i december 2020, meddelade utvecklaren CD Projekt RED.

Cyberpunk 2077 kan ha släppts förra året men kriget mot buggar som har plågat spelet sedan lanseringen rasar.

Tidigare i veckan kom ett tillkännagivande från CD Projekt att deras stora 2021-version, Cyberpunk 2077, kommer att återvända till PlayStation efter en sex månader lång paus.

I februari avslöjade CDPR att det var ett offer för en riktad cyberattack.

Under CD Projekts finansiella konferenssamtal för investerare och analytiker pratade verkställande direktören Adam Kiciński och ekonomichef Piotr Nielubowicz om företagets planer och Cyberpunk 2077.

Idag tillkännagav Cyberpunk 2077-utvecklaren CD Projekt sitt ekonomiska resultat för räkenskapsårets första kvartal, relaterat till perioden mellan 1 januari och 31 mars 2021.

CD Projekt Red är fortfarande upptagen på jobbet med att förbättra Cyberpunk 2077:s buggar, stabilitet och prestanda, men det verkar varje gång en ny patch släpps finns det en snabbkorrigering utfärdad strax efter för att fixa en mängd nya problem.

Cyberpunk 2077 sålde 13,7 miljoner exemplar 2020, meddelade förlag och utvecklare CD Projekt RED.

Uppdateringar av Cyberpunk 2077 börjar rulla ut oftare, men om du känner att spelet kunde ha använt lite mer tid i ugnen före lanseringen, kan dina tankar nu delas av spelets utvecklare, CD Projekt Red, som antydda av VD och gemensamma VD Adam Kicinski.

Även om det för närvarande inte finns någon ETA när Patch 1.2 för Cyberpunk 2077 kommer ut, har CD Projekt RED avslöjat några nya detaljer om det. Enligt CDPR kommer uppdatering 1.2 att förbättra polisens beteende och minska problemet med NPC som leker bakom spelarnas rygg.

CD Projekt Red-källkod läcker redan

torsdag, 11 februari 2021

Igår har utvecklaren och utgivaren av Witcher, Gwent och Cyberpunk-franchisen bekräftat att det var ett offer för ett brott som kan ha möjliggjort åtkomst till vissa icke-offentliga uppgifter.

CD Projekt Red släppte ett uttalande på Twitter idag och noterade att företaget har utsatts för en cyberattack.

Vem är online

Vi har 123 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click