Spelnyheter

Spelnyheter

Igår, under Xbox-Bethseda gemensamma 2021 E3-showcase, avslöjade Blizzard att Diablo 2: Resurrected släpps den 23 september, förmodligen för alla sista generationens och nuvarande generationens konsoler och PC.

Summer Game Fest kickoff-strömmen gav oss en mycket snabb titt på det uppdaterade utseendet för Baptiste och Sombra i Overwatch 2.

Idag, under Summer Game Fest-kickoffsändningen, avslöjade Activision den senaste speltrailern för Call of Duty: Black Ops Cold War & Warzone kommande första säsong.

Battle.net-appen fick en uppdatering den här veckan som skulle visa sig vara en ganska trevlig förbättring av livskvaliteten för spelare som har vänner i olika regioner.

Säsongen med spelmeddelanden och avslöjanden kommer att börja denna torsdag den 10 juni med Summer Game Fest Kickoff Live-showen - och Call of Duty kommer att vara i centrum.

Diablo 2-modder släppte några intressanta coola mods för alfa-byggandet av Diablo 2 Resurrected.

Under det senaste året har Activision klämtats fast hårt på giftigt beteende i Call of Duty-spelen, och teamet har precis släppt en rapport som anger vad de har uppnått under de senaste 12 månaderna.

Overwatch 2 - spelvideo

måndag, 24 Maj 2021

Blizzard har avslöjat några helt nya spelfilmer för Overwatch 2.

Call of Duty Warzone-utvecklaren Raven Software meddelade nyligen att över 30 000 nya Warzone-konton har bannas.

Under gårdagens finansiella konferenssamtal för investerare och analytiker pratade Activision Blizzard-chefer om nästa Call of Duty-spel.

Under gårdagens finansiella konferenssamtal för investerare och analytiker talade Activision Blizzards verkställande direktör Daniel Alegre om de kommande Diablo-spelen.

Toys for Bob, utvecklarna som ansvarar för Crash 4: It's About Time, har avslöjat att de är utvecklingsinsatser nu fokuserade på en annan franchise.

Vem är online

Vi har 146 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click