Spelnyheter

2K och Gearbox Entertainment tillkännager Tiny Tina's Wonderlands, kommer 2022

Postad av  torsdag, 10 juni 2021
Betygsätt denna artikel
(1 Rösta)

Kulor, magi och broadswords kolliderar över en kaotisk fantasivärld som den oförutsägbara Tiny Tina ger liv åt och med en stjärnspäckad rollbesättning

2K och Gearbox Entertainment meddelade idag att Tiny Tina's Wonderlands – en helt ny, fantasydrivna äventyr som utspelar sig i en oförutsägbar värld full av nyckfulla, underliga och kraftfulla vapen – kommer till Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 och PC via Steam och Epic Games Store i början av 2022, under fjärde kvartalet av Take-Two Interactives räkenskapsår.

I denna episka high fantasy-tagning på looter shooter-genren kan spelare skapa och anpassa sina egna flerklasshjältar när de plundrar, skjuter, hugger och kastar sig igenom outlandish monster och skattfyllda fängelsehålor på ett uppdrag att stoppa den tyranniska Drakherren. Kulor, magi och broadswords kolliderar över en kaotisk fantasivärld som väckts till liv av den fullständigt oförutsägbara Tiny Tina, som gör reglerna, förändrar världen i farten och vägleder spelare på deras resa.

Tiny Tina's Wonderlands är en helt fristående upplevelse med en rik, berättelsedriven co-op-kampanj för upp till fyra spelare, samt repeterbart slutspelsinnehåll. I en  helt ny trailer som släpptes idag visade 2K och Gearbox upp spelets unika teman, fantastiska miljö och all-star kändisskådespelarskap.

"Wonderlands  är en kulmen på över ett decennium av utveckling till och från på Gearbox Software mot en rollspelsskjutare som utspelar sig i ett fantasiuniversum", säger Gearbox Entertainment Founder och Tiny Tinas Wonderlands  Executive Producer Randy Pitchford. "För mig är det en dröm som går i uppfyllelse att ta med sig riktiga Borderlands®-vapen för att bekämpa drakar, skelett, troll och mer i en originell fantasivärld som föreställs av galaxens dödligaste trettonåring, Tiny Tina."

Med spelare för upplevelsen är den envisa kaptenen Valentine (Andy Samberg), regelfixerad robot Frette (Wanda Sykes), och den älskade, bomb-chucking Tiny Tina (Ashly Burch), som fungerar som spelarnas guide genom denna extraordinära bordsvärld där regler sällan gäller. Under deras strävan att besegra Drakherren (Will Arnett) kommer spelarna att möta en rad älskvärda missanpassade som en luta-svingad Bardbarian och deras egen Fairy Punchfather.

"Mellan utvecklingstalangen på Gearbox och skådespelarnas obestridliga stjärnkraft kunde vi inte vara mer glada över det här spelet", säger David Ismailer, president på 2K. "Vi letar alltid efter övertygande idéer och sätt att bygga vidare på styrkan i vår befintliga IP, så vi är glada över att hjälpa till att föra ett passionerat team av kreativa tillsammans med en värld och karaktär som säkert kommer att resonera inte bara med våra långvariga fans utan med nya långvariga fans utan med nya nya publik också."

Det förväntade ESRB-betyget för Tiny Tina's Wonderlands är T for Teen, utvecklat av Gearbox Entertainment. För skärmdumpar, nyckelkonst och andra visuella tillgångar, besök  newsroom.2k.com. För mer information, besök  playwonderlands.com och följ @PlayWonderlands på  Twitter,  Instagramoch  Facebook.

Onlinekonto (13+) krävs för att få tillgång till onlinefunktioner. Mer information www.take2games.com/legal www.take2games.com/privacy information finns i www.take2games.com/privacy.

 

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Läs 21 gånger
Kenta

Jag har alltid haft en passion för spel och eftersom jag hittade min passion för att skriva ville jag skriva om dem. Jag spelar nästan vad som helst om jag kan få tag på det. Jag har en ohälsosam besatthet med simulator spel men det hindrar mig inte från att spela andra spel :)

Är även jag som skapat Konsol Nyheter, K-Gamer och även driver sidan framåt mot oändligheten, får vi hoppas!

Vem är online

Vi har 67 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click