Nyhets Rykten

Nyhets Rykten

För första gången sedan Microsoft presenterade Windows 10 finns det en anledning att vara mycket upphetsad.

Battlefield 2042 tippas för att komma fram till en av de största kartorna i Battlefield-spelens historia.

Microsoft kan tillkännage en annan Xbox-studio på E3 2021, enligt nya rykten, som skulle ta sin totala förstapartsstudior upp till 24.

Strax efter att fansen tittat på de första 14 minuterna av spelet för Horizon Forbidden West har Sony nu antytt en potentiell fördröjning för spelet, som för närvarande är planerat att släppas senare i år.

Det finns mycket spänning och förväntan kring det senaste Battlefield-spelet, som kommer att avslöjas i juni.

Priset på PlayStation Plus på PS4 och PS5 kan snart öka.

Med även EA som pekar på att spelet är i sin sista sträckning, kan Battlefield 6 äntligen avmaskeras och visas under ett meddelande kommande veckorna.

Det ser ut som om vi kan se Valorant på väg mot mobil i framtiden, med Riot Games som undersöker marknaden för att se om det är en livskraftig produkt.

Tidigare förra vecka tillkännagav Microsoft att de skulle sänka det belopp som de tar ut utvecklare för att sälja sina spel på sin PC-butik till 12 procent (ned från 30 procent), vilket underskrider Steam och matchar det erbjudande som Epic Games Store erbjuder.

Läckor har knutit till nästa Battlefield-spel som en avslöjande i maj, och de som arbetar med spelet själva har bekräftat att skytten snart kommer att avslöjas, men innan det har fler nya detaljer om det potentiellt läckt ut.

Vem är online

Vi har 160 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click