Spelnyheter

Spelnyheter

Igår avslöjade indieutvecklarna Jumpship en helt ny trailer för sin debuttittel Somerville, som visar sci-fi-äventyret som är på väg till Xbox och Xbox Game Pass 2022.

Vi har några goda nyheter för Xbox Game Pass-ägare som har varit på staketet om att dela ut pengar till Yakuza: Like a Dragon, eller är intresserade av att kolla in några av Bethesdas äldre titlar.

Party Animals tillkännagavs för PC via Steam för ett tag sedan, men det avslöjades vid Xbox E3-presentationen idag att det också kommer till Xbox Game Pass 2022.

Under Microsoft & Bethesda E3 2021 presenterades det att Supergiant Games 'Hades kommer till Xbox den 13 augusti i år.

Xbox och Bethesda Games Showcase är utan tvekan en av de största showerna som händer på E3 i år, men innan det går ner på söndag har Microsoft gett oss en uppdatering om alla saker Xbox Game Pass.

Microsoft har meddelat att deras Xbox Game Pass Ultimate-streaming kommer att få Series X-uppgraderingar och fullt stöd för Chrome och mer under de kommande veckorna.

Är Disney Plus på väg att komma till Xbox Game Pass Ultimate? Denna officiella Xbox-tweet antyder att det kan vara fallet

Microsoft har meddelat nya titlar som kommer till Xbox Game Pass för konsol och PC i början av juni, inklusive The Wild at Heart, For Honor, Backbone och Darkest Dungeon.

Om du har sett fram emot lanseringen av co-op shooter Second Extinction, har vi några goda nyheter! Spelet är nu tillgängligt för nedladdning och spelning på konsol, PC och cloud med Xbox Game Pass.

Microsofts Xbox Game Pass har enligt uppgift nått ännu en viktig milstolpe och toppat 23 miljoner abonnenter den 20 april 2021.

Xbox har meddelat att Xbox Cloud-spel äntligen kommer att lanseras i beta för iOS-enheter från idag, medan webbaserad Game Pass-funktionalitet också kommer till Windows 10 för första gången.

Med den nya uppdateringen kan du ladda ner allt från Xbox Game Pass-biblioteket, var som helst, med hjälp av din röst.

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click