Molnspel Nyheter

Party Animals tillkännagavs för PC via Steam för ett tag sedan, men det avslöjades vid Xbox E3-presentationen idag att det också kommer till Xbox Game Pass 2022.

Under Microsoft & Bethesda E3 2021 presenterades det att Supergiant Games 'Hades kommer till Xbox den 13 augusti i år.

Igår avslöjade indieutvecklarna Jumpship en helt ny trailer för sin debuttittel Somerville, som visar sci-fi-äventyret som är på väg till Xbox och Xbox Game Pass 2022.

Vi har några goda nyheter för Xbox Game Pass-ägare som har varit på staketet om att dela ut pengar till Yakuza: Like a Dragon, eller är intresserade av att kolla in några av Bethesdas äldre titlar.

Xbox och Bethesda Games Showcase är utan tvekan en av de största showerna som händer på E3 i år, men innan det går ner på söndag har Microsoft gett oss en uppdatering om alla saker Xbox Game Pass.

Microsoft har meddelat att deras Xbox Game Pass Ultimate-streaming kommer att få Series X-uppgraderingar och fullt stöd för Chrome och mer under de kommande veckorna.

Är Disney Plus på väg att komma till Xbox Game Pass Ultimate? Denna officiella Xbox-tweet antyder att det kan vara fallet

Microsoft har meddelat nya titlar som kommer till Xbox Game Pass för konsol och PC i början av juni, inklusive The Wild at Heart, For Honor, Backbone och Darkest Dungeon.

Medan PlayStation Now-erbjudanden inte precis har varit lika iögonfallande som de spel som ständigt läggs till Xbox Game Pass över tiden, bygger Sony långsamt men säkert upp sitt bibliotek i ett försök att konkurrera.

Google Stadias vice vd och chef för produktutveckling, John Justice, har lämnat företaget.

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click