Trove-världen träffar Nintendo Switch och sparar din semester!

Hyrda vapenbelöningar: Bonusar på gratis strövande uppdrag, legendariska och ökända bounties

Plus XP-bonusar för gratis strövande uppdrag och evenemang, en gåva för att nå låg heder och mer

Sacrifice Your Friends är en snabb spelpartybråkare i 1-4 spelare i en söt tecknad skräckstil.

Riot Games har meddelat sitt nästa stora franchise-evenemang, Sentinels of Light, via ett webbpussel som släpptes igår. Spelare avslöjade webbplatsen via länkändringar i Riot's sociala medieprofiler och använde sin kunskap om League of Legends lore för att låsa upp tillkännagivandet.

Under det senaste året har vi sett vårt samhälle sprängas ut med kreativitet när de delade sina unika VALORANT-upplevelser med världen.

Valorant patch 3.0 är inställd på att förändra framtiden för Future Earth, särskilt när det gäller ekonomin. Vi har alla detaljer här.

Idag släppte Innomen Team och Sekai Project andra avsnittet av sin rymdopera visuella roman med RTS Elements Sierra Ops.

PlayStation 4-versionen av Cyberpunk 2077 är nu tillgänglig för köp igen på PlayStation Store över hela världen efter avnoteringen i december 2020, meddelade utvecklaren CD Projekt RED.

Publisher Wizards of the Coast och utvecklaren Tuque Games har släppt den filmiska lanseringstrailern för Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Idag meddelade Gamuzumi att det kommer att släppa det tredje kapitlet i den visuella romanen Sakura Succubus på konsoler om några dagar.

Death's Gambit släpptes för Steam och PS4 redan 2018, och det markerades som ett actionplattformspel som tog inspiration från spel som Undertale och Dark Souls-serien, vad gäller berättelse och spelmekanik.

Atlus har släppt en annan trailer av sin kommande JRPG Shin Megami Tensei V, med fokus på en av dess demoner

Vem är online

Vi har 386 besökare och inga medlemmar online

Senaste Artiklar

Undersökning

Vad spelar du på just nu?

Senaste Recensioner

 
 
X

Right Click

No right click