Xbox Series X Game Call Of The Sea använder konsolens kraft

Xbox Series X Game Call Of The Sea använder konsolens kraft

2 visningar
0
Pheromones

Xbox Series X är Microsofts mest kraftfulla konsol någonsin. Utvecklare stora och små stöder systemet med nya spel som drar nytta av den ökade hästkraften, och det inkluderar utvecklaren Out of the Blue som släpper Call of the Sea på Series X senare i år.

Programmeraren Manuel Fernandez talade nyligen om hur Call of the Sea är optimerad för Xbox Series X. Från och med berättade Fernandez till Xbox Wire att ett icke-hårdvaruelement i Series X är värt att tala om – Smart Delivery. Människor som köper Call of the Sea på Xbox One kan få serien X-utgåvan utan extra kostnad, och deras sparspel och framsteg kommer att röra sig mellan systemen.

“Vi älskar att vara en del av denna nya norm när generationen skiftar,” sade Fernandez. “Dela inställningar och spel mellan olika system. Det gör att du planerar spelet att tänka som en helhet och inte som något som är bundet till en enda plattform.”

Fernandez sa också att den råa kraften i Series X kommer att göra det möjligt för Call of the Sea att nå 4K / 60FPS.

“Kraften och prestandan i Xbox Series X kommer att tillåta oss att erbjuda spelet på vackra 4K vid 60 fps, utnyttja de rika spelmiljöerna och få konsten verkligen att lysa,” sa Fernandez.

Call of the Sea har en stiliserad konststil, men Fernandez säger att den kommer att ha en “nästa gen-look, full av visuella effekter och rörelse i scenen.” Spelet använder också strålspårning, vilket gör att Call of the Sea kan vara “ännu mer närvarande; nästan komma till liv.”

Fernandez påpekade också att eftersom serien X är så kraftfull behöver studion inte prioritera bildhastighet eller upplösning. “Kraften i denna nya hårdvara tillåter oss att inte behöva göra kompromisser mellan bildhastighet och upplösning. Vi kan äntligen erbjuda det bästa av de två världarna,” sade Fernandez.

Call of the Sea är det första spelet från Madrid-baserade Out of the Blue. Call of the Sea är ett första-person-äventyrsspel, Call of the Sea som startades på 1930-talet och följer berättelsen om en kvinna som heter Norah som är på en resa för att hitta sin saknade man på en tropisk ö. Förutom Xbox kommer Call of the Sea att släppas på PC via Steam, GOG och Humble.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *