Xbox Project xCloud Hemnätverk iOS Förhandsvisning

Xbox Project xCloud Hemnätverk iOS Förhandsvisning

13 visningar
0
Pheromones

Det var fantastiskt att kolla in Xbox Project xCloud nyligen på Android, men min primära enhet är iPhone XS. Det är min huvudtelefon och den jag bär överallt. Jag behåller Pixel 4 som en extra, och eftersom den tar fantastiska foton.

Förutom att IOS-testfasen nyligen genomfördes och bara en begränsad mängd individer accepterades. Detta beror på begränsningar från Apple, och med det har det noterats att de bara tillåter ett enda spel för testning. De gjorde emellertid ett bra val som dess Halo: The Master Chief Collection som i sig innehåller ett antal titlar.

Det här är en bra testmiljö, och för nu ska jag fokusera på mitt hemnätverk för mina upplevelser. Jag fick 118 MB / 32 MB vid inspelning och testning. Jag hoppas kunna testa mobiltelefoner i framtiden, men min dataplan är extremt begränsad, liksom de flesta alternativ i Kanada. Det är fruktansvärt, jag vet.

Hur som helst, jag kommer att notera att Android verkar vara en mindre pixeliserad upplevelse. Tänk på att testningen har varit mer omfattande där. Jag känner att det så småningom kommer att fungera perfekt på iOS eftersom det är ett mer kontrollerat ekosystem när det gäller enheter och installationen.

Hur som helst, det fungerade faktiskt riktigt bra. Jag gjorde en blandning av tester i Halo, spelade ett lokalt anpassat spel, en del av Halo 3-kampanjen och slutligen Reach 4v4 Slayer. Den första var att testa anslutningen, röra sig fritt och få en uppfattning om hur bra allt går. Den andra var att se skärmsläckor och singelspelare, slutligen var den sista delen för en mer intensiv streaminguppsättning med multiplayer.

För sammanhanget använde jag min huvudkontroll som var ansluten till ett MOGA-klipp som Xbox var trevligt nog att skicka över. Jag kan äntligen tillhandahålla direktupptagning eftersom det här var på IOS, och det lägger till en hel del vikt till något som höjs av ett klipp eftersom det är en blixt till HDMI-adapter. Tänk på standardinställningen, men min telefon har en dongel med en lång HDMI-kabel som hänger ner från den. När vi fortsätter därifrån ser saker faktiskt ganska bra ut.

Det finns lite mer pixelisering här än på Android men fortfarande till stor del en tydlig anslutning. Jag märkte bara en enda vågbelastning som var något vanligare på Android. Det finns fortfarande ingen latens för kontrollinmatning vilket är viktigt. Ljudet synkroniserades allt, även under multiplayer-aspekten, som naturligtvis är tyngre på grund av anslutning till andra spelare. Jag var generellt nöjd med hur det spelade och hanterades.

Jag kände inte att jag hade en nackdel i multiplayer bortsett från att välja ut spelare på långt avstånd eftersom skärmen är mindre än min TV uppenbarligen. Det ser riktigt bra ut på skärmen och tillräckligt tydligt för att vara något att spela på. Jag önskar verkligen att fler spel var närvarande, eftersom det begränsar mina alternativ för omfattande tester. Förhoppningsvis ordnas saker så att fler titlar kan komma. Det här är en riktigt bra start, och jag ser fram emot att kunna spela rikedomen i mitt bibliotek på min telefon. Det kommer att vara bra att ta plats eftersom det verkar minimalt med batteribruk och det är mestadels data som kommer att vara flaskhalsen för min njutning.

Pheromones

Det här är en riktigt bra start, det ser fantastiskt ut och spelar bra. Pixeliseringen är mer märkbar, men det är något jag är säker på kommer att strykas ut eftersom denna testning just började. Jag skulle säga att det är ganska imponerande, och jag vill bara komma åt fler spel för att prova. Särskilt eftersom jag kan ge direktinspelning till spelen för att visa upp vad de gör med den här underbara tekniken. Jag kan inte vänta med att se det växa ytterligare, eftersom det definitivt kommer att öppna upp högkvalitativt spel för fler användare. Du kan läsa vår recension av Gears 5 nedan, eller kolla in plattformsnavet för ytterligare täckning.

Pheromones
0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *