Xbox Exec ger en uppdatering i juli Xbox Series X-evenemanget

Xbox Exec ger en uppdatering i juli Xbox Series X-evenemanget

5 visningar
0
Pheromones

Microsofts nästa Xbox Series X-evenemang är beredd att vara den största och mest spännande. Under företagets Xbox Xbox 20/20-evenemang i juli kommer Microsoft att visa upp en serie av förstklassiga Xbox Series X-spel, inklusive Halo Infinite. Företaget kan också använda showen för att avslöja den länge ryktade all-digitala nästa generations Xbox. Vi vet inte vad vi kan förvänta oss helt säkert ännu, men Microsoft har nu tillhandahållit en liten uppdatering om hur planering för evenemanget går.

Xbox-marknadschef Aaron Greenberg – som är planerad för dessa evenemang – sa på Twitter att Microsoft genomförde en intern granskning av evenemanget just denna vecka med Phil Spencer. Teamet hos Microsoft arbetar hårt med det, men Greenberg sa att företaget inte är redo ännu för att meddela fler detaljer, som ett datum eller en översikt av vad som kommer att visas under programmet.

“Team som arbetar hårt med det”, sa Greenberg till ett fan på Twitter som bad om en uppdatering. “Bra innehållsgranskning idag faktiskt med den stora chefen. Vi kommer att dela mer information när allt är låst. Vänligen be om tålamod under tiden.”

Microsofts första Xbox 20/20-show i maj fokuserade på spel från tredje part, som Assassin’s Creed Valhalla. Showen lyckades inte uppfylla hypen och Greenberg erkände att Microsoft ställde fel förväntningar på händelsen. Fans letar förståeligt efter en starkare händelse i juli, och med Halo Infinite i spetsen verkar det som om Microsoft är redo att leverera varorna.

Halo Infinite är den första posten i serien sedan 2015: s Xbox One-spel Halo 5: Guardians. Microsoft skapade en helt ny motor, Slipspace Engine, för Halo Infinite, och företaget lovar att leverera en spännande ny upplevelse med spelet.

Microsoft driver nu 15 spelstudior, och alla arbetar med titlar för Xbox Series X. Förutom Halo Infinite från 343 Industries, vet vi att Ninja Theory gör Senuas Saga: Hellblade 2 för Xbox Series X med Unreal Engine 5, medan Sea of ​​Thieves-utvecklaren Rare gör ett nytt spel som heter Everwild. Dessutom har Microsofts nya studio The Initiative retat ett nytt projekt som kommer från författaren till Red Dead Redemption. Några av de ryktade spelen för Xbox Series X inkluderar Fable 4 och en ny Forza-titel.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *