Valorants Episodes Acts och Battlepass

Valorants Episodes Acts och Battlepass

9 visningar
0
Pheromones

Valorants egen David ‘Milkcow’ Cole – en designer som arbetar med några av progressionens system i spelet delade ett inlägg där han detaljerade det nya avsnittet, Act och Battlepass-systemet.

David ‘Milkcow’ Cole, en designer som arbetar med några av progressionssystemen i Valorant delade nyligen ett inlägg som beskriver spelets nya Battlepass-system.

Han började med att ge en fightpass-sammanfattning som avslöjade att det inte finns någon lön för att vinna mekanik i Valorant – om du köper Premium-versionen av Battlepass får du helt enkelt mer belöningar.

Cole förklarade att personer som inte väljer Premium Battlepass fortfarande kommer att kunna tjäna de belöningar som minns deras deltagande under Battlepassets längd.

Pheromones

Valorant Battlepass

Cole förklarade Battlepass-systemet ytterligare genom att jämföra Valorants lanseringsdag till starten av avsnitt 1. Varje avsnitt kommer att innehålla handlingar, och för varje lag får spelarna en ny Battlepass.

Handlingarna kommer att pågå i ungefär två månader och deras Battlepasses kommer att löpa ut när de gör det.

Act I Valorant Battlepass kommer att ha 50 nivåer öppna under en begränsad tid med en gratis och Premium-väg. Det kommer att vara aktivt tillsammans med ditt valda karaktärskontrakt, och de kommer att fortsätta samtidigt baserat på den XP du tjänar från uppdrag och matcher.

Battlepass själv kommer att delas upp i 10 kapitel, där varje kapitel innehåller 5 Premium-nivåer och belönar en gratis belöning för kapitelavslut när den låses upp.

När ett kapitel har slutförts kommer du att tjäna belöningen med gratis kapitelavslut och gå vidare till nästa kapitel.

Du kan gå igenom alla 10 kapitel utan att gå med Premium, men du låser inte upp de fem artiklarna i Premium-nivåerna. Du kan alltid gå Premium och retroaktivt låsa upp de belöningar du tjänade på den fria vägen.

Cole gav också ett exempel på de belöningar vi kommer att se i Valorant och de sträcker sig från vapenskinn och spelarkort till Gun Buddies, Sprays och Titles.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *