VALORANT-utvecklare tipsar om kommande belöningssystem

VALORANT-utvecklare tipsar om kommande belöningssystem

5 visningar
0
Pheromones

VALORANT har massor av innehåll för spelare att samla på, till exempel vapenskinn, vapenkompisar och spelarkort. Nästan alla dessa artiklar är dock gömda bakom betalväggar. Men lyckligtvis för fans av den första personens shooter, kan ett nytt system läggas till i spelet i framtiden som kommer att belöna spelare för deras hårda arbete och deras tid på att slipa i VALORANT.

I en Reddit-kommentar svarade Riot Games-programvaruingenjör Tehleach på ett VALORANT-fans klagomål om spelets brist på belöningssystem och sa att utvecklingsgruppen för närvarande har planer på en ersättning.

I love Valorant and I’ve played it several hours a day since 7th April. I just wish there were distinguishing aspects of the game that you can be proud of that aren’t otherwise purchasable. from r/VALORANT

“Vi har några olika system i åtanke för att ge behärskning / tidsinvesteringar i VALORANT, de gjorde tyvärr inte det för lansering,” skrev tehleach. “Jag kan inte gå in på detaljer men bara vet att vi hör dig och vi vill ha det här i spelet också.”

Utvecklarens kommentar var som svar på ett VALORANT-fan som uppmanade Riot att implementera ett nytt system som belöner spelare som lägger tillräckligt med tid för att spela spelet. Spelaren förklarade hur dedikerade spelare borde få exklusiva föremål som pistolkompisar eller spelarkort för att uppnå olika mål. Detta skulle låta dem visa upp en exklusiv vara som måste tjänas och inte köpas. De använde exempel som vapenkameror i Call of Duty och CS: GO-märkesystemet, som ger spelare något att slipa för att det inte kan låsas upp med ett köp.

Det är oklart vilken typ av belöningar spelare kommer att kunna låsa upp i VALORANT, men fansen kan vila lätt med att veta att de sannolikt kommer att läggas till i spelet i framtiden.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *