Valorant: Rankat släppdatum och tid äntligen avslöjad

Valorant: Rankat släppdatum och tid äntligen avslöjad

9 visningar
0
Pheromones

Valorants efterlängtade rankade läge debuterar äntligen efter att den initiala utgåvan skjutits upp på grund av buggar. Släpptiderna kommer att vara olika för olika regioner.

Riot Games planerade ursprungligen att släppa rangordnat läge i Valorant tillsammans med patch 1.02 men flera spelbrytande buggar tvingade devs att skjuta upp svettfesten. När ditt sinne är 110 procent fokuserat på att vinna spelet, är det sista du vill ha en agent som lekar i motståndarlagets läger.

Hur som helst, det verkar vara rätt nu när Riot tillkännagav utgivningsdatum och -tider för rankade, även om det kommer att bli en häpnadsväckande lansering för vissa regioner.

Korea, Oceanien och Asien och Stillahavsområdet bör redan ha läget tillgängligt när denna artikel publiceras. Nordamerika, Brasilien och Latinamerika kommer att rankas en timme senare, kl 14:00 PT.

Europa, Ryssland, Turkiet och OSS-regionerna kommer att vara de sista som kommer att rankas eftersom det börjar sex timmar efter Nordamerika. Med andra ord kommer spelare från dessa regioner inte att kunna spela rankade förrän klockan 05:00 CEST den 25 juni 2020.

Om du är bland de sista regionerna som får rangordnade kanske du vill kolla in detaljerna om hur rankad fungerar om du missade Riot tidigare meddelande.

Tänk vidare på att Viper kommer att bli mycket starkare efter förändringarna som hon fick i patch 1.02. Hennes toxiska skärm kommer att kunna nå områden som tidigare inte var tillgängliga för den.

Under tiden kommer du att stå i Snake Bite att du får dubbla skador. Var därför försiktig med det övergripande men särskilt i pistolrundor eftersom ett enda huvudskott från Classic kommer att släppa dig. Till och med ett enda skott från sheriffen räcker för att skicka dig till grönare betesmarker.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *