Valorant banning överförda från beta till lansering, fuskare desperata!

Valorant banning överförda från beta till lansering, fuskare desperata!

14 visningar
0
Pheromones

Riot’s anti-cheat-lösning för Valorant, den ökända Vanguard, verkar vara på två polära motsatta sidor av historien i dag. Det finns den versionen där folk är helt säkra på att det inte ska köras hela tiden och vara så påträngande övergripande och sedan finns det de som sjunger berömmen på grund av anti-cheat effektivitet.

Sanningen är förmodligen någonstans i mitten, som i många andra saker, men för närvarande ger oss de söta tårarna från de som försökte fuska under betan.

Det visar sig att Riot inte plötsligt omvända alla hårdvaru-ID-förbud trots att fuskare trodde att de skulle göra det. Med andra ord blir människor som lurade på en viss rigg fortfarande förbjudna, oavsett hur många konton de skapar.

Anti-Cheat PD, community som tenderar att posta upp skärm dumpar på fuskare som ännu en gång fuskar i Valorant. Sedan Vanguard blev automatiserad har det bannat konton gjort av tidigare fuskare i tidsramar från 11 omgångar i match till så lite som fem minuter att vara AFK i en meny.

Så om du spelar ett spel och märker att någon i ditt lag eller motståndarens lag hamnar AFK hela matchen så har dom blivit kickade av Vanguard!

Om du vill kontrollera alla rop från desperata fuskare och klagomål om att HWID-förbud inte listas, kan du göra det på ACPD:s Twitter-inlägg.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *