Valorant är nu live och gratis att spela över hela världen!

Valorant är nu live och gratis att spela över hela världen!

9 visningar
0
Pheromones

Skapa ett konto, ladda ner och spela på www.PlayVALORANT.com

Riot Games bekräftade idag VALORANT, den högt förväntade, 5v5 första person taktiska skytten, är nu live runt om i världen, anländer på schema mitt i en global pandemi. Spelare i de flesta regioner kan skapa ett VALORANT-konto och ladda ner PC-spelet som är gratis att spela. Fans bör också se till att kolla in VALORANT’s helt nya lanserade filmtrailer, med titeln Duelists, såväl som deras senaste gameplaytrailer på VALORANT’s senaste karta, Ascent, som båda sparkar in den första episodiska bågen i spelet.

VALORANT är ett exakt och dödligt flerspelarspel med högtrycksfullt pistolspel, ett mångfaldigt arsenal av vapen, agenter med unika förmågor och konkurrenskraftiga kartor för tusentals timmars spel. VALORANT puttar två lag med fem spelare mot varandra för att vinna en rundbaserad, angripare mot försvarare, bästa-av-24-vapen gevärkamp. VALORANT är ett gratis-till-spel-spel optimerat för att utföra på ett brett utbud av PC-hårdvara, vilket gör att en global publik kan tävla. Visat av spelets bästa klassklassiga spelserverkvalitet, global infrastruktur och egenutvecklad anti-cheat-teknik, är Riot Games engagerade i att bevara kärnkraften i den taktiska shootergenren och upprätthålla den konkurrenskraftiga integriteten i spelupplevelsen.

Record-Setting Stängd Beta

VALORANT etablerade sig snabbt som en fan-favorit bland den globala första-person shooter community efter att ha lanserat sin stängda beta i april 2020. Spelet gjorde historia på sin första dag, bryter tittarrekord med 34 miljoner timmar tittade på en enda dag, och överträffade 1,7 miljoner topp samtidiga tittare, en topp samtidigt rekord som är nästa till Riot Games 2019 League of Legends World Championship Finals. Under VALORANT’s tvåmånaders betatestperiod loggade i genomsnitt nästan 3 miljoner spelare in varje dag för att spela. Fans demonstrerade också sin entusiasm för skytten genom att titta på mer än 470 miljoner timmar VALORANT stängda betaströmmar på Twitch, världens ledande service och community för flerspelarunderhållning, och koreansk videostreamningstjänst AfreecaTV.

Oöverträffad spelserverkvalitet och infrastruktur

VALORANT lanserar med dedikerade 128-tick-servrar, gratis, för alla. VALORANT-servrar kommer dessutom att förstärka all spelarrörelse till 128 FPS, vilket innebär att servrarna automatiskt upp-skalar laggade spelare med dålig internetanslutning till 128 bilder per sekund för de andra spelarna. Dessutom är Riot engagerat i mindre än 35 millisekund ping för minst 70% av spelarna globalt, vilket möjliggörs av Riot nätverk av ISP-peeringarrangemang som kallas “Riot Direct”. Riot Direct har ett globalt nätverk av backhauls för VALORANT-spelare, med platser för närvaro i de flesta stora globala städer, vilket ger Riot förmågan att reparera trasiga rutter, lastade balanser överbelastade rutter och lägga till nya kretsar för att tjäna fler spelare i framtiden (så där det finns efterfrågan, kommer 70% att öka).

För att visa denna punkt erkände Riot Games att spelarnas efterfrågan var ännu högre än väntat under VALORANT’s stängda beta, och de har drivit på fler spelserverutläggningar på platser där latens inte uppfyllde sina standarder. På deras kortsiktiga färdplan är att få nya spelserverinstallationer i Warszawa, Madrid, London, Atlanta och Dallas. Dessutom undersöker de förbättrade latensförhållanden i Colombia, Argentina och Östeuropa.

För ytterligare information om VALORANT, besök www.PlayVALORANT.com.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *