Valorant alla Agenter vi vet just nu som kommer finnas i spelet

Valorant alla Agenter vi vet just nu som kommer finnas i spelet

25 visningar
0
Pheromones

Här kommer lite mer information om Valorant’s agenter i spelet och vad för förmågor dom har.

Dessa agenter som vi skriver om här under är dom vi vet kommer finnas i spelet just nu. (Om det kommer mer kommer v att uppdatera denna artikeln med dom också)

Phoenix

Valorant agent Phoenix kommer från Storbritannien, som du kan säga från hans accent i spelvideon. Hans beskrivning från Riot säger att “hans stjärnmakt lyser igenom i sin kampstil och antände slagfältet med blixt och flare” ‘his star power shines through in his fighting style, igniting the battlefield with flash and flare’.

Till att börja med trodde jag att det här betydde att hans brinnande krafter var som en stjärna, men nu misstänker jag att Riot menade någon Valorant-lore. Phoenix kan vara en tidigare skådespelare eller musiker vände agent.

Phoenix förmågor i Valorant

Phoenix, som alla agenter, har fyra drag som kan hjälpa honom på slagfältet. Hans första förmåga kallas Hot Hands. Det gör att Phoenix kan kasta en eldboll som exploderar efter en försening eller påverkan. Det är i huvudsak en molotovcoctail som bränner fiender och läker Phoenix.

Hans andra förmåga är Blaze. Det skapar en vägg av låga som blockerar synen och skadar alla som passerar genom den. Du kan se att det används till stor effekt i Phoenix’s karaktär avslöjar video.

Phoenix signaturförmåga är Curveball. Denna förmåga är som en flashbang som kan böjas runt hörnen. Återigen ser vi Phoenix använda det för att hjälpa honom att ta ner två fiender i videon ovan.

Vi ser inte Phoenix använda sin ultimata förmåga, Run it Back, i videon.

Men denna förmåga tillåter honom att markera sin nuvarande plats och fortsätta att röra sig och slåss. Om han dör under kapacitetens längd eller längden löper ut, kommer Phoenix att återföds på den markerade platsen med full hälsa. Ungefär som en faktisk Phoenix som återföds från asken.

Viper

Viper är drottningen av gifter och kemikalier. Hon använder dem för att kontrollera slagfältet och begränsa synen på sina fiender. I videon nedan kan du se Viper använda tre av hennes fyra förmågor för att så förvirring bland hennes fiender, separera och sedan skicka dem en åt gången.

Vipers förmågor i Valorant

Vipers första förmåga kallas Snakebite. Det låter henne avfyra en projektil som exploderar i en pool med skadlig syra. Det är i grund och botten en Molotov-cocktail från CS: GO, men omslagen med kemikalier.

Pheromones

Hennes nästa förmåga är den hon använder för att eliminera den första fienden i sin officiella introduktionsvideo. Förmågan kallas Poison Cloud, och den kommer från en emitter som Viper kan kasta, aktivera och plocka upp för att använda igen. Poison Cloud använder bränsle för att driva det, så det kommer bara att hålla så länge hon har kvar bränsle.

Vipers signaturförmåga är toxisk skärm. Denna förmåga tillåter henne att distribuera en lång rad av sändare som skjuter en giftig vägg i luften. Toxic Screen använder också bränsle, och den kan återaktiveras så länge Viper har ytterligare bränsle. Den kan emellertid inte placeras om.

Viper’s ultimat förmåga är det massiva giftiga molnet som hon gömmer sig i slutet av videon. Förmågan kallas Viper Pit och varar så länge Viper finns kvar i molnet.

Även om hon i videon lämnar den kort två gånger och molnet sprids inte, så det kan finnas lite spelrum där. Dessutom är fiender inuti molnet markerade för Viper syn.

Sova

Valorants Sova har ett arsenal av scouting förmågor till sitt förfogande. Han kan använda dem för att se runt hörnen och genom väggarna. Så han är en ryss med wallhacks. CS: GO-spelare kommer utan tvekan att få mardröm-inducerande flashbacks att tänka på detta.

Sovas förmågor i Valorant

Shock Bolt är den första förmågan i Sovas arsenal. Riot gav oss en mycket kort titt på förmågan i en av sina videofilmer, men det slog aldrig någon för att avslöja exakt hur det fungerar. Nu vet vi att det avfyrar en explosiv bult som släpper en skadlig puls med statisk energi vid påverkan. Det är hans enda förmåga som inte hjälper till att avslöja fiender.

Den andra grundläggande förmågan är Owl Drone. Detta har visats upp flera gånger i Valorant-videofilmer och visas igen i Sovas avslöjarvideo. Owl Drone kan flyga runt fritt och avslöja fiender som drabbats av den pil som den skjuter. Vi vet inte om det kan avfyra flera dart eller hur mycket skada drönaren kan ta.

Förmågan som vi har sett Sova använda mest i spelet är hans signaturförmåga, Recon Bolt. I likhet med Hanzos förmåga i Overwatch avfyrar Sova en pil som använder sonar för att pinga och tagga fiender i ett område och därmed avslöja dem. Fiender kan förstöra Recon Bolt för att hjälpa dem att dölja deras antal. Detta informerar emellertid fortfarande Sova och hans allierade att minst en fiende är i området.

Riot har ännu inte visat oss några spel video om Sovas ultimata handlingsförmåga. Det är synd också eftersom det låter förödande. Det är kanske en utmärkt räknare för Vipers ultimata, Viper Pit. Sovas ultimata, Hunter’s Fury, tillåter honom att avfyra tre dödliga energisprängningar som spjutas över hela kartan. Dessa behandlar stora skador på varje träffande fiende medan de också markerar dem.

Vi vet inte exakt hur dessa mekaniker kommer att fungera i spelet. En energisprängning kan träffa flera fiender, eller den kan stoppa när den träffar en. Vi har inte heller någon aning om vad det betyder för en fiende att bli markerad eller hur länge de är markerade för. Det finns många detaljer som vi gärna skulle vilja veta. Men bara den formulering som används för att beskriva den ultimata förmågan gör att det låter förödande dödligt.

Sage

Som helare kan Sage föra hennes allierade tillbaka från de döda med sin uppståndelse ultimata. Hon har också en läkande orb som hon kan använda för att hjälpa teamet. Men hennes andra förmågor bör göra henne bra för att försvara delar av kartan också.

Sage förmågor i Valorant

I en förhandsgranskning av spelet släppt av Riot ser vi Sage kasta ut en Slow Orb som genererar ett bromsande fält. Varje motståndare som fångas i fältet blir långsammare och kan inte hoppa, och de genererar mer ljud när de rör sig. Strategisk användning av Slow Orb kan göra dina motståndare enkla plockningar, eller det kan hjälpa till med tidig upptäckt när dina teamjägare går ner eller går på jakt.

Liksom Mei i Overwatch kan Sage också skapa en vägg med hennes Barrier Orb. Detta kan skydda laget eller hindra fienden från att komma åt en plats.

Det kan också ge henne en förhöjd position och låta Sage dra nytta av den höga marken.

Barriären går inte så högt som Mies, men Valorant kommer att ge många kreativa möjligheter att använda den på.

Jett

Videon är inte lika avslöjande som några av de tidigare, eftersom vi redan har sett alla Jett’s förmågor i aktion. Det ger emellertid en närmare titt på ett nytt område på en av spelets kartor. Dessutom är det mer Valorant-spel, och om du är något som jag är du en beroende för varje sekund du kan få.

Jett’s förmågor i Valorant

Den första förmågan som Jett visar upp i sin Valorant-agent avslöjar trailern är Updraft. Vi har sett den här förmågan användas i några tidigare videor från Riot, så inga överraskningar där. Men förmågan är verkligen ett utmärkt sätt att överraska dina fiender. Använd den för att starta dig själv i en oväntad upphöjd position och få hoppet på dem.

Nästa gång ser vi Jett lansera sin Cloudburst-förmåga i en smal korridor. Lägg märke till hur du kan böja det runt hörnen för att inte utsätta dig för fiendens eld medan du kastar den. Förmågan blockerar synen på dina fiender under några sekunder, vilket ger dig tillräckligt med tid att flytta om och fånga ditt nästa offer utanför vakt.

Jett visar sedan sin signaturförmåga, svansvind. Det låter henne sträcka sig ett kort avstånd i den riktning hon rör sig. Denna förmåga kommer sannolikt att bli den som definierar Jett’s spelstil och roll. Hon kan använda den för att snabbt komma in i områden eller korsa ett öppet utrymme som skulle se någon annan agent med kulor.

Vi ser inte Jett’s ultimata förmåga, Blade Storm. Vi har emellertid sett Jett använda den i stor utsträckning i Riots första tillkännagivandevideo för Valorant och utvecklarens spelvideo som heter The Round.

Blade Storm ger Jett fem kastknivar för att kasta mot sina fiender. Hon kan vänsterklicka för att avfyra dem en åt gången eller högerklicka för att avfyra alla hennes återstående dolkar i ett kort avstånd. En huvudskott med en kastkniv är en omedelbar död och får du en död återfår du alla knivar igen.

Cypher

Cypher är specialiserat på att hålla koll på sina fiender. Med hjälp av en mängd förmågor kan han avslöja deras platser och hindra deras rörelse. Hans roll i Valorants teamkomposition liknar Sova, men jag tror att Cypher är ännu bättre på att avslöja fiendens rörelse. Han är säkert mer subtil om det.

Cypher’s förmågor i Valorant

Cyphers första förmåga är Trapwire. Det är en stealth tripwire som han kan placera på en vägg och när den utlöses kommer den att avslöja och begränsa fienden under en kort tid. Spelare kan plocka upp Trapwire och ominstallera den, även om fiender kan förstöra gadgeten också.

Cyphers andra förmåga, Cyber Cage, handlar mer om att hindra fiender än att spåra dem. Buren kan kastas på golvet och sedan aktiveras för att skapa en zon som blockerar synen medan den bromsar fiender i området.

Hans signaturförmåga är Spycam och det är exakt hur det låter som. Cypher kan avfyra en kamera på en yta och sedan använda förmågan igen för att aktivera låta honom se vad kameran ser. Spycam kan också skjuta en spårande pil mot fiender och avslöjar deras plats.

Cypher’s Ultimate-förmåga ger dig fördel när du tar ner en motståndare. Du kan använda den för att omedelbart skanna en död fiende i ditt sikte och avslöja alla fiender som är kvar.

Brimstone

Den amerikanskfödda Brimstone har mycket användbarhet till sitt förfogande, som han kan använda för att stödja sitt team. Vi vet inte så mycket om bakhistorierna för någon av Valorant-agenterna än. Men utifrån hans dräkt, sätt att tala och taktiska förmågor verkar det säkert att anta att Brimstone är en slags arméveteran.

Brimstone’s förmågor i Valorant

Du kan se Brimstone slänga ner hans första förmåga, Stim Beacon, i videon ovan. Fyren ger Rapid Fire till någon av dina Valorant-lagkamrater som kommer in i fältet. Detta kommer att öka deras brandhastighet, ladda om hastigheten och återhämta spridningen. Stim Beacon kan ge ditt team en enorm fördel när du går in på en webbplats.

Incendiary är Brimstones andra förmåga. Det är i grund och botten en Molotov, så att du kan blockera ett område eller tvinga en fiende ur skyddet.

Brimstones signaturförmåga i Valorant kallas Sky Smoke. Och det är otroligt användbart. Brimstone tar upp den taktiska kartan på armen och låter dig välja upp till tre platser för att släppa ett rökmoln var som helst på kartan.

Den taktiska kartan är också hur Brimstone använder sin ultimata förmåga, Orbital Strike. Platsen du väljer kommer att drabbas av en långvarig Orbital Strike, som hanterar stora skador på fiender som fångas i den.

Omen

Omen är en intressant agent för Valorant på grund av de konsekvenser han har för spelets lore. Hittills har varje agent haft ett ursprungsland. Men den här gången förblir det ett mysterium. Dessutom hänvisar Riot till Omen inte bara som en “han”, utan också en “det”. Han kanske inte ens är mänsklig. Det finns definitivt en berättelse som ska berättas där…

Omen’s förmågor i Valorant

Introduktions videon visar alla fyra förmågor som Omen har till sitt förfogande och hur Valorant-spelare kan använda dem för att överträffa motståndare. Den första förmågan vi ser i handling är hans Ultimate, kallad From the Shadows. Detta låter honom välja en plats var som helst på kartan att teleportera till. När han teleporterar visas en skugga innan Omen materialiseras. Motståndare kan skjuta skuggan för att avbryta teleporten.

Nästa förmåga är Paranoia. Detta är en av hans grundläggande förmågor, och det låter Omen avfyra en skugga-projektil som minskar synområdet för alla spelare som den rör. Som du kan se från videon kan du skjuta den genom väggarna.

Valorant ger oss sedan en titt på Omens andra grundläggande förmåga, Shrouded Step. Detta låter honom teleportera ett kort avstånd till en plats i hans syn. Det är nästan identiskt med Reaper’s Shadow Step från Overwatch.

Den sista förmågan i Omen’s arsenal är hans signaturförmåga. Detta skapar en stor, långvarig skuggan för att hindra synen av motståndare och dölja hans lags rörelse. Förmågan heter lämpligtvis Dark Cover.

Breach

Du kan ofta bli förvirrad och brimstone förvirrad; liknande namn, de ser lika ut och har liknande förmågor. Breach kommer från Sverige och kan döda fiender på flera sätt med sina jordbävningsförmågor.

Förmågor:

 • Flashpoint: Utrusta en förblindande laddning. Avfyra laddningen för att sätta en snabbverkande skur genom väggen. Avgiften detonerar för att blinda alla spelare som tittar på den.
 • Fault Line: Utrusta en seismisk sprängning. Håll elden för att öka avståndet. Släpp för att sätta igång jordbävningen, daza alla spelare i sin zon och i en linje upp till zonen.
 • Aftershock: Utrusta en fusionsladdning, avfyr laddningen för att sätta ett långsamt verkande skur genom väggen. Utbrottet gör stora skador på alla som fångats i dess område.
 • Rolling Thunder (Ultimate): Utrusta en seismisk laddning. Eld för att skicka en övergripande jordbävning genom hela terrängen i en stor kon. Jordbävningen bländar och slår upp alla som fångats i den.

Raze

Vanligtvis kommer de flesta nya spelare att klaga över hur övermäktig Raze beror på att hennes förmågor är oerhört stötande, med varje enskilt som har allvarliga skador. Om du inte är i ett koordinerat lag är hon tuff att spela mot och medan solkö står, kommer Raze-spelare ofta att bli den bästa fragaren i laget. Hon är sällan sett i konkurrensmässiga miljöer på grund av sin oförmåga att stödja sina lagkamrater dock, vilket gör hennes faktiska effektivitet kontroversiell i Valorant-scenen.

Raze-förmågor:

 • Blast Pack: Kast direkt ett Blast Pack som klistrar fast på ytorna. Återanvänd förmågan efter distributionen att detonera, skada och flytta något som drabbats.
 • Paint Shells: Utrusta en klustergranat. Eld för att kasta granaten, som gör skada och skapar undervåpen, var och en gör skada för alla inom deras sortiment.
 • Boom Bot: Utrusta en Boom Bot. Eld kommer att distribuera bopt, vilket får den att resa i en stragad linje på marken och studsar från murarna. Boom Bot kommer att låsa fast vid alla fiender i sin främre kotte och jaga dem, explodera för tung skada om den når dem.
 • Showstopper (Ultimate): Utrusta en raketvaktare. Eld skjuter en raket som gör enorma skador på området vid kontakt med något.

Reyna

Reynas primära färdigheter beror alla på om hon kan få kills. Om hon inte kan ta några borttagningar kan hon inte få ut det mesta av sitt kraftfulla kit.

Här är alla hennes förmågor:

 • Dismiss – Konsumera livskraften för en dödad fiende för att bli osynlig och okränkbar under en kort varaktighet.
 • Devour – konsumera livskraften för en dödad fiende för att återställa din hälsa.
 • Signature Ability: Leer – Skicka ut en eterisk, förstörbar orb som övervakar alla fiender som tittar på den.
 • Ultimate Ability: Empress – Gå in i ett ökat tillstånd av blodlyst, vilket ger dig snabb eld och gör fiender lättare att se under hela tiden. Betygning av ett död återställer timern.

Om du får ett död som Reyna, låser du upp flera platser för att upprätthålla dig själv, som de kraftfulla förmånliga och slukande förmågorna. Hennes ultimata beror också enbart på en spelares förmåga att kedja dödar ihop för att uppfylla hennes höga potential som en truppstorkande kraft.

Reyna borde klara sig i händerna på säkra spelare med bra mål. Hon utmärker sig i långvariga lagkamper där hon kan använda sin osynlighet, oåterkallighet och läker för att stanna i striden. Hennes Leer-förmåga är också stor i kampens hetta och borde låta spelare att slå upp fler död på resultattavlan när spelet fortskrider.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *