Ultracore är äntligen ute denna vecka

Ultracore är äntligen ute denna vecka

6 visningar
0
Pheromones

Ultracore släpper den 23 juni och markerar slutet på en resa som har stannat sedan 1994. Spelet, tidigare känt som Hardcore, avbröts av Psygnosis 1994. Det berodde att släppas för Amiga, Sega Genesis och Sega CD , men det nästan färdiga spelet avbröts av dess utgivare på grund av den förestående lanseringen av PlayStation, och antagandet att ett spel som inte var 32-bitars inte skulle sälja.

Hardcore skulle vara en av de tidigaste utgåvorna av Digital Illusions, nu känd som DICE, utvecklaren av Battlefield-franchisen. Nu, 26 år senare, debuterar spelet äntligen denna vecka för två moderna system.

Ultracore släpper på PS4 och Switch, med en PlayStation Vita-version som planeras släppas vid ett senare tillfälle. Spelet, som är en kör-och-pistol-plattformsspelare med fem etapper, kommer att kosta $ 23 och publiceras av ININ Games, som nyligen släppte Darius Arcade and Console Collections. Det släpps med ett uppdaterat soundtrack med 20 låtar från olika synthwave- och elektroniska artister.

I ett uttalande som ingår i pressmeddelandet uttryckte DICE-grundare Fredrik Lilijegren sin spänning över spelets kommande utsläpp. “Jag känner till vård, kärlek, svett och hårt arbete som skapade Hardcore i första hand av alla inblandade parter,” sade han. “Därför tycker jag att det är fantastiskt att den här produkten äntligen får se dagens ljus och att människor kan spela den.”

I Japan fick spelet redan ett släpp förra året för Mega Sg, en eftermarknadskonsol som är kompatibel med olika gamla Sega-konsolspel.

Pheromones
0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *