The Last Of Us 2 kommer inte att få berättelse DLC

The Last Of Us 2 kommer inte att få berättelse DLC

visningar
0
Pheromones

The Last of Us Part II är en enorm försäljningsframgång, men utvecklaren Naughty Dog kommer inte att följa upp den med någon DLC. Författare-regissör Neil Druckmann berättade för Kinda Funny att The Last of Us Part II inte kommer att ha någon historia DLC. Det ursprungliga spelet 2013 hade historien DLC i det mycket väl mottagna Left Behind, som var en del av spelets Season Pass, men det finns “inga planer” för något liknande för uppföljaren.

“Nej, med Last of Us tror jag att vi hade lite säsongskort eller något som sade i förväg att vi har någon historia DLC – nej det finns inga planer för det [med The Last of Us Part II],” sa Druckmann.

Medan The Last of Us Part II till synes inte kommer att ha någon historia DLC, kommer Naughty Dog att utöka spelet med ett flerspelarläge av något slag i framtiden. Naughty Dog har sagt att spelet kommer att få en separat onlineupplevelse längs vägen genom någon form av fristående titel.

När lanseringen av PlayStation 5 kommer på några månader verkar det som att nästa generations konsol kan vara där det nya multiplayer-spelet Last of Us II dyker upp, men ingenting har bekräftats än. The Last of Us Part II kommer att vara bland de tusentals PS4-spel som kommer att spelas på PS5.

The Last of Us Part II sålde mer än 4 miljoner exemplar under de första tre dagarna för att sätta nya skivor på PlayStation, och överträffade andra exklusiviteter som Spider-Man, God of War och Uncharted 4.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *