Sword Reverie trailer

Sword Reverie trailer

6 visningar
0
Pheromones

Game Developers Conference (GDC) kan ha avbrutits men det kommer inte att hindra studior runt om i världen från att visa upp sina senaste projekt. Isekai Entertainment, en studio fokuserad på att skapa anime- och mangainspirerade virtual reality-titlar (VR) har just släppt sin första officiella trailer för Sword Reverie, en action-äventyrs-videospel som planeras att släppas senare i år.

Inspirerat av japanska rollspel (JRPG) syftar Sword Reverie att erbjuda ett rikt fantasirike att utforska i en liknande ån Legend of Zelda eller Ni No Kuni. Liksom alla bra RPG-svärd Reverie behöver en bra bakre historia: ”Efter tusen år av fred fortsätter de kokande spänningarna mellan” människans rike ”och elementärherrarna att eskalera. Ser att hotet om ett katastrofalt krig är överhängande använder Guardian Magnus sina makter för att kalla dig “hjälten” till hans rike för att bli hans nya lärling. ”

I Sword Reverie spelar du som denna mystiska hjälte, som kallas för att skydda denna okända värld. Vid din sida är Magnus, den senaste i en lång rad av Guardians and Stella, en skicklig bågskytte som har tillbringat sitt liv för att hämnas sina föräldrar. Du kommer att kunna använda fysikbaserad strid när du hanterar fiender, utlöser färdigheter genom att flytta din kropp – liknande gestbaserat spel i vissa magibaserade titlar. När framsteg görs kommer du att kunna behärska fyra element att använda i strid, var och en ger dig speciella krafter för att effektivt demontera olika fiender.

För närvarande under utveckling för Oculus Rift såväl som andra SteamVR-kompatibla headset planeras Sword Reverie att släppas senare i år, med Isekai Entertainment som också nämner versioner för PlayStation VR och Oculus Quest planeras längre ner.

För mer information om spelet besök deras hemsida

Kolla in den första trailern för videospelet nedan.

Pheromones
0Shares
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *