Ny Valorant Trailer som visar ny agent

Ny Valorant Trailer som visar ny agent

10 visningar
0
Pheromones

När Valorant Beta-spelet är över måste fansen vänta på den förväntade nya informationen för Valorant-spelet som kommer ut den 2 juni. Men fansen har märkt något annorlunda genom den officiella Twitter-sidan för det amerikanska landets Valorant-land. Fans såg att Riot Game har släppt en teaser av nästa Valorant Agent.

Som vi nämnde tidigare har Riot Games fått sina fans hypade för den fullständiga släppningen den 2 juni. Det kommer också att ha fans upphetsade för Valorants nya karta och deras spelläge som nyligen tillkännagavs. Men en sak som fansen uppmärksammar och gör dem mycket angelägna om att se var en ny karaktär som Riot Game har avslöjat under månaderna. En uppsjö av ny information har kommit fram under de senaste dagarna vilket ger fans möjlighet att se vad den här nya karaktären handlar om.

Innan fansen exponerades för allt detta nya innehåll, var det första fansen kunde se hennes fot från Riot Games-blogginlägget. Men tidigare den 29 maj släppte Brasilien Valorant Officiella Twitter-sida en teaservideo. Den populära spelet twitter har släppt en ny agent som gjorde en kort uppträdande i en officiell trailer. Det inkluderar också konst och regionala sociala mediekonton för spelet som alla är lika som delar samma meddelande som säger “#ReynaIsHere”. Som man ser i teaser-trailern har den nya agenten en välkänd lila estetisk look med håret och ögat, och hon bär till och med ringörhängen.

Denna typ av information kan ha fans i en chock att vissa trodde att den nya Valorant Agent skulle få namnet Sabine och skulle ha vampiriska förmågor på grund av det faktum att ett läckt klipp släpptes. De nämner också att Riot kommer att ha 12 nya karaktärer under sin första lanseringsdag så det är möjligt att Sabine kan vara den 12: e agenten när spelet är slut.

Men för nu hoppas teamet av Riot Games Valorant-besättningen att deras hängivna fans kommer att njuta av denna nya teaser och att spelarna kommer att bli upphetsade för lanseringen den 2 juni.

Pheromones
0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *