HP avslöjar nya VR-headset i samarbete med Microsoft och Valve

HP avslöjar nya VR-headset i samarbete med Microsoft och Valve

0
--Annons--

En nästa generations virtuell verklighetshörlurar i skapandet.

Microsofts Windows-blandade verklighetsuppställning under 2019 innehöll Reverb VR-headsetet på 599 dollar, främjat för dess höga upplösning och inifrån och utanför spårning. Tidigare idag meddelade HP att de samarbetar sina ansträngningar med Valve och Microsoft för att producera nästa generations virtual reality-headset.

Även om tillkännagivandet är ganska lätt, med bara en kort beskrivning och en kort teaser. Reverb VR är inte ensam i Windows Mixed Reality-sortimentet, eftersom det också kan skryta med Samsung HMD Odyssey + headset. Båda kritiserades relativt för deras mediokra prestanda och styrdesign. Förhoppningsvis hanterar partnerskapet med Valve kontrollerns designbrister.

Nästa generation HP Virtual Reality HMD – utvecklad i samarbete med Valve och Microsoft – ger en uppslukande, bekväm och kompatibel VR-upplevelse. Det är den nya standarden i VR.

De få sekunderna vi fick se en glimt av headsetet självt indikerar att det kommer att innehålla de två svarta fläckarna som används för Windows Mixed Realitys inuti spårningsteknik. Det är den enda funktionen vi kan gissa för till dess att studion beslutar att dela mer information om vad varje medlem bidrar till headsetets design.

Från tidpunkten för skrivandet finns det mycket lite detaljer om dess prissättning, dess släppfönster, specifikationer eller dess funktioner. HP släppte emellertid denna korta teaser på 14 sekunder som visar ett glimt av det mörka headsetet med den moderna Hewlett-Packard-logotypen i den övre mitten, som slutar med “inga kompromisser” som sitt slagord. Vi kommer att se till att uppdatera dig när ytterligare information finns tillgänglig.

Vad tycker du om HP som samarbetar med Valve och Microsoft för att producera nästa generation av virtual reality-headset? Tror du att det är till förmån för virtual reality-spelindustrin för etablerade studior att samarbeta för att producera ett kraftfullt headset och eliminera de vanliga frågorna? Låt oss veta dina tankar och förutspådda priser i kommentarerna nedan.

Dela!

0Shares
Om författaren
Mr X

Mr X

Har varit med sen starten av sidan och hjälper Kenta att driva sidan framåt. Postar en hel del nyheter, då det är något jag tycker är kul att göra