Valorant Store: hur man köper Valorant-poäng och använder artikelbutiken

Valorant Store: hur man köper Valorant-poäng och använder artikelbutiken

13 visningar
0
Pheromones

Valorant butiken är din one-stop-shop för alla de snabbaste vapenskinn som erbjuds. Under förutsättning att du har de viktiga punkterna att spara, kan du lägga ut din karaktär i vapen som är värd det mästare som är dig. Vår Valorant butiken-guide leder dig genom att komma åt butiken och hur du köper Valorant-poäng för verklig valuta.

Var hittar du Valorant butiken

Du kan komma åt Valorant Butiken från spelets huvudmeny med fliken “Store” överst på skärmen. När du är i butiken kommer du att presenteras för alla de olika buntar med kosmetika som för närvarande finns att köpa.

Om du vill köpa en artikel från Valorant Butiken, så länge du har tillräckligt med Valorant-poäng är det lika enkelt som att klicka på objektet du vill köpa och välja “Köp”. Du kommer att visas en bekräftelseskärm med en fördelning av dina viktiga poäng efter köp, och allt du behöver göra är att klicka på “Lås upp” för att köpa objektet. Enkelt!

Hur mycket kostar Valorant Poäng?

För att köpa allt från butiken behöver du först tillräckligt med Valorant-poäng. Du kan köpa Valorant Points med verklig valuta genom att klicka på ikonen Valorant Points precis till höger om fliken “Store” högst upp på huvudmenyn.

På transaktionsskärmen kan du välja vilket paket Valorant-poäng du vill köpa tillsammans med din önskade köpmetod. Nedan följer buntarna med Valorant Points:

Sverige

  • 500 Valorant-poäng = 59 kr
  • 1150 Valorant-poäng = 129 kr
  • 2150 Valorant-poäng = 239 kr
  • 4400 Valorant-poäng = 479 kr
  • 5500 Valorant-poäng = 589 kr

Du kan också använda Valorant Points för att köpa nivåer som du annars skulle behöva få XP för att låsa upp. Bland dessa nivåer är låsningar av tecken, vilket innebär att om du vill att alla Valorant Agents ska vara låsta upp från första dagen kan du göra just det med hjälp av Valorant Points.

Och med det – åtminstone för närvarande – kommer vår Valorant hur du köper poäng att ta slut. Men vi har mycket mer att erbjuda för alla Valorant-spelare som vill öka sin skicklighet och kunskap! Klicka på denna länken för att komma till alla artiklar som har med Valorant att göra.

Pheromones
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *