Valorant – hur man hanterar fuskare och andra ovälkomna spelare

Valorant – hur man hanterar fuskare och andra ovälkomna spelare

7 visningar
0
Pheromones

Om du undrar hur du rapporterar en spelare i Valorant för deras handlingar i en match har du kommit till rätt plats. Nedan beskriver vi en spelare om du är i ett spel eller inte, och vi kommer också att prata lite om vilken typ av beteende som kan berättiga att skicka en rapport till Riot Games.

Hur man rapporterar i Valorant

Det finns två enkla metoder för att rapportera en spelare i Valorant. Den ena kräver att du är i en match med spelaren, men den andra kan användas även efter matchen har avslutats.

  • När du är i en match: Öppna resultattavlan och aktivera markören genom att följa verktygstippen längst ner på resultattavlan. Högerklicka på den kränkande spelaren och välj Rapportera.
  • När du inte är i matchning: Navigera till fliken Karriär och öppna den aktuella matchen. Gå till antingen resultatskärmen, tidslinjeskärmen eller skärmen Prestanda högerklicka på den kränkande spelaren och välj Rapportera.

Med det andra alternativet, kom ihåg att karriärfliken bara visar dina tio senaste spelen, så att du inte kan vänta för länge innan du väljer att rapportera någon.

Valoranta rapportalternativ

När du rapporterar någon får du ett urval av möjliga skäl till din rapport. Du kan kryssa för så många skäl du vill, men du måste välja minst en anledning. Skälen till att du kan välja är följande:

Pheromones
  • Verbal Abuse = Verbala övergrepp
  • Negative Attitude = Negativ attityd
  • Leaving The Game / AFK = Lämnar spelet mitt i en match
  • Assisting Enemy Team = Hjälper motståndarlaget så dom vinner
  • Hate Speech = Hot tal
  • Cheating = Fuskar (T.ex dödar folk utan att skikta ect)
  • Offensive or Inappropriate Name = Stötande eller olämpligt namn

Att skicka en rapport garanterar naturligtvis inte att straffåtgärder kommer att vidtas mot den spelaren. Men ju fler gånger en spelare rapporteras, desto högre är chansen att devs kommer att titta på spelarens handlingar och potentiellt bana dem tillfälligt eller permanent, beroende på typen och svårighetsgraden av deras överträdelser.

Och med det – åtminstone för närvarande – kommer vår Valorant hur du rapporterar spelare att ta slut. Men vi har mycket mer att erbjuda för alla Valorant-spelare som vill öka sin skicklighet och kunskap! Klicka på denna länken för att komma till alla artiklar som har med Valorant att göra.

Pheromones
Om författaren
kenta

kenta

Är jag som skapat Konsol Nyheter och även driver sidan framåt

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *